Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Biblija

Nema mjesta za Adama i Evu: U ovoj državi 0% studenata vjeruje da je Bog stvorio svijet

Objavljeno 24.01.2018.

Nove ankete pokazale su da se religijsko vjerovanje drastično smanjilo kod mladih Islanđana. Naime, ondje se odvija sve veća sekularizacija, a premda se većina izjašnjava kao vjernici, njihovi studenti ne vjeruju u biblijski postanak svijeta već se oslanjaju na evoluciju.

Izborni kolegij koji je podigao prašinu: Pitali smo studente FER-a što su naučili na predavanjima iz Biblijske teologije

Objavljeno 05.09.2017.

Već 21 godinu na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu postoje izborni kolegiji 'Biblijske teologije 1' i 'Biblijske teologije 2'. Unatrag nekoliko dana se na društvenim mrežama i na pojedinim portalima pojavila rasprava o tome zašto se na FER-u izučava Biblija te zašto je to budućim inženjerima potrebno, a mi smo provjerili što na to kažu oni koji su kolegij odslušali.

Stigao odgovor rektoru Borasu “Biblijskom”: fali li nam kamenovanja, ropstva ili odmazde na sveučilištima?

Objavljeno 16.04.2014.

Nismo dugo čekali! Boras još nije pošteno niti sjeo u rektorsku fotelju, a već je prouzročio medijsku halabuku svojom “epic-fail” izjavom o biblijskim vrijednostima kojih očigledno nedostaje na fakultetima u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se