Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom CESI

Sanja Cesar: Mladi teško dolaze do informacija o seksu zbog 'zavjere šutnje' odraslih

Objavljeno 04.01.2017.

Studenti i srednjoškolci koji žele pokazati vlastitu kreativnost, a pritom i naučiti druge o seksualnosti, mogu se prijaviti na natječaj koji organizira Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI).

Usavršite ono što vas na faksu nisu naučili: evo kako kritički razmišljati o svemu

Objavljeno 01.11.2016.

Imperativ koji nam se kroz godine nameće jest 'da ne budemo ovca', a nameće se pitanje kako to učiniti u zemlji u kojoj se uopće studente ne poziva na razmišljanje. Govorimo zapravo o kritičkom mišljenju kojeg trebamo razvijati i koristiti se njime.

Top 5 zabluda o studiranju u inozemstvu

Objavljeno 22.01.2016.

Ako i ti sanjaš o studiranju u nekoj drugoj, uzbudljivijoj i egzotičnijoj zemlji, a koče te najuobičajenije zablude o procesu prijave, troškovima života i reputaciji određenih sveučilišta, pročitaj zbog čega ne trebaš brati brigu.

Evo što se dogodi (u) tvome tijelu kad popušiš joint

Objavljeno 06.08.2015.

Marica je najčešći drug of choice za većinu mladih koji su voljni eksperimentirati, a diljem planete postoje akcije kako bi ju se legaliziralo ili dekriminaliziralo. Koriste ju pecijenti u terminalnim fazama teških oboljenja, a navodno ne narušava naše zdravlje već ga i poboljšava.

Huff Post otkrio fotografije mlade Bosanke: crvenokose ljepotice koje nose najljepšu gensku mutaciju na svijetu

Objavljeno 31.07.2015.

Maja Topčagić iz Bihaća mlada je i samouka fotografkinja koja je ostvarila gotovo nemoguće: njene fotografije završile su na jednom od najuglednijih američkih portala – Huffington Postu.

Stopa nezaposlenosti mladih najviša u Španjolskoj, Grčkoj i Hrvatskoj

Objavljeno 19.01.2015.

Prema podacima Europske komisije iz nedavno objavljenog pregleda tržišta rada, u studenom prošle godine u Hrvatskoj je stopa nezaposlenosti mladih iznosila 45,5%. Iako je i dalje riječ o visokom udjelu, na godišnjoj razini nezaposlenost mladih smanjena je 2,2 postotna boda.

Student protiv recesije: otvorio sandwich-bar u Šibeniku

Objavljeno 08.04.2014.

"Hodnik" je novi obiteljski sandwich-bar u kod nove pošte u centru Šibenika. U teškim vremenima krize mladi 23-godišnji Šibenčanin Antonio Bačelić krenuo je hrabro u poduzetničke vode, kaže, prvenstveno zbog toga što mu je otac ostao bez posla, ali i toga što u Šibeniku još uvijek ne postoji bar koji nudi da se 'na brzake' pojede nešto što je konkretno.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se