Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Diploma

8 stvari koje više nisu društveno prihvatljive jednom kad diplomirate

Objavljeno 13.01.2014.

Nekima je taj scenarij svjetlosnim godinama daleko, no šanse su velike da će se odigrati. Kad-tad. Dobivanje diplome nije samo potvrda da ste sposobni obavljati poslove unutar profesije za koju ste s školovali, ona je i papir kojim ulazite u društvo među malo ozbiljniju ekipu, a to ponekad znači da će za vas od tog trenutka vrijediti i neka nova pravila. Pročitajte koja!

Ima 29 fakultetskih diploma i u lovu je na 30.

Objavljeno 21.06.2012.

Prosječan student presretan je kada završi jedan fakultet i čini mu se kao da mu je pao veliki teret s leđa. Međutim, postoje i oni, doduše veoma rijetki, koji su studenti cijeli život te im je dobijanje fakultetskih diploma nešto kao hobi!

Skandal - pulsko Sveučilište Jurja Dobrile izdalo 43 lažne diplome

Objavljeno 23.08.2011.

Policija je provela kriminalističko istraživanje na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile te je na kraju podigla kaznene prijave protiv bivšeg i sadašnjeg rektora i tri profesorice.

Nakon 30. godine, nitko ne pita za diplomu

Objavljeno 23.07.2010.

Svi koji su radili dulje od mjeseca dana i upoznali se s okolinom, znaju da diplome najviše vrijede onima koji je eventualno imaju. Svima drugima, od poslodavca do kolega, za većinu tih papira se naprosto zijeva...

Robna kuća dijeli diplome

Objavljeno 28.06.2010.

Možete li zamisliti K-plus diplomu? U bližoj budućnosti možda nećete ni trebati. Vjerojatno najpoznatiji svjetski retailer, robna kuća Harrods iz Londona, pokrenula je dvogodišnji studij iz "umijeća prodavanja", nakon kojeg polaznici stječu akademsku titulu...

Polovina studenata spremna je varati

Objavljeno 23.06.2010.

Zapanjujući rezultat studije koja obuhvaća tri britanska sveučilišta kaže da je polovina studenata bila svjedokom kolege koji je varao na ispitu.

S fakulteta na zanat?

Objavljeno 21.06.2010.

Brije o komunističkom mentalitetu možda nigdje tako ne drže vodu kao u slučaju sveprisutne ideje da se treba završiti faks. Bio je besplatan, a ići raditi nakon srednje škole, prepuštalo se manje darovitoj ekipi. Više ne.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se