Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Ekonomija

Prijavi se za stipendiju u Grazu uz mjesečni džeparac od 420 eura

Objavljeno 01.02.2016.

Hrvatski studenti ekonomskih i pravnih fakulteta i ove godine se mogu prijaviti na stipendijski program 'Best of South East', kojeg je pokrenuo Steiermärkische Bank und Sparkassen AG (Sparkasse banka) u suradnji sa Sveučilištem u Grazu.

Prolaznost 0%: je li moguće da svi studenti padnu na ispitu?

Objavljeno 16.09.2015.

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izrazito su nezadovoljni prolaznošću na pojedinim kolegijima.

Sveučilište u Zagrebu pokreće studij 'Priprema i provedba EU projekata'

Objavljeno 30.07.2015.

U drugoj polovini rujna 2015. godine na Sveučilištu u Zagrebu s nastavom započinje novi sveučilišni studij pod nazivom Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Priprema i provedba EU projekata.

Znate li gdje: 10 ekonomskih fakulteta – u samo jednome gradu

Objavljeno 16.06.2015.

Na listi Zavoda za zapošljavanje, filijale u Bijeljini, oko 600 diplomiranih ekonomista čeka na posao. Jedan od razloga hiperprodukcije ovog kadra jest postojanje čak deset ekonomskih fakulteta u Bijeljini, od kojih pola njih radi sa sumnjivim licencama.

Ne pokreće samo novac svijet: u Hrvatskoj se otvorila Banka sreće

Objavljeno 19.03.2015.

Na Međunarodni dan sreće, u petak, 20. ožujka, u 18 sati u Hemingway lounge baru u Zagrebu bit će predstavljen projekt Banka sreće, online platforma za razmjenu dobrih djela.

Kažnjena studentica ekonomije: 'Kaznili su me zbog mišljenja. Ne, neću se ispričati!'

Objavljeno 10.12.2014.

Studentica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta 12 mjeseci ne smije na ispite. Strahuje od gubitka studentskih prava. Druge dvije cure kaznili su sa 6 i 9 mjeseci.

Za sve ekonomiste i poduzetnike: najdraža knjiga Billa Gatesa!

Objavljeno 16.07.2014.

Kad vam najbogatiji čovjek na svijetu preporuči knjigu - pročitate je i nadate se da u njoj leži tajna njegovo uspjeha...

Urnebesna video-parodija i 'Uživo sa EFZG' - pogledajte kako je to studirati ekonomiju!

Objavljeno 27.03.2014.

Istina je da među fakultetima postoje određena neprijateljstva, rivalstva i natjecanja. Također je istina da se o studentima s pojedinih fakulteta već tradicionalno ispredaju stereotipne predodžbe o njihovim stilovima odijevanja, glazbi koju preferiraju pa čak i kvocijentu inteligencije, osjećaju za praktično i sl.

Zašto je velika pizza uvijek bolja od male?

Objavljeno 03.03.2014.

I ne, ovaj izračun nije financirala niti jedna pizzerija!

Marketing Madness - besplatna predavanja na Ekonomskom faksu

Objavljeno 23.04.2013.

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja vam novi projekt - "Marketing Madness"! Riječ je o skupu predavanja koja se ovaj tjedan održavaju na Ekonomskom fakultetu. Predavanja će održati marketinški stručnjaci koji će studentima prenijeti svoja iskustva i na taj način ih uvesti u svijet marketinga.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se