Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Fakultet elektrotehnike

Ovaj zagrebački fakultet prvi u Hrvatskoj ponio titulu 'Prijatelja bicikliranja'

Objavljeno 12.01.2017.

Sindikat biciklista dodjelio je danas certifikat 'Prijatelj bicikliranja' dekanu Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Mislavu Grgiću.

KAKO JE STUDIRATI NA: Predstavljamo Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku

Objavljeno 25.11.2016.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku visoko je učilište u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Pametni štap i GuitarFriend: genijalne ideje hrvatskih studenata pomažu osobama s invaliditetom

Objavljeno 25.07.2016.

Mateo Sokač, student IT- na Rochester Institute of Technology Croatia, Ivan Jureša student Računarstva na Tehničkom fakultetu u Rijeci te Ivan Brlas ušli su u finale studentskog natjecanja Elekroboj u kojem su predstavili svoju ideju Pametni štap za slijepe i slabovidne.

'Pametna' klupa studentu iz Splita donijela ugovor vrijedan 40 milijuna kuna

Objavljeno 15.07.2016.

Ivan Mrvoš, studentskoj (ali i široj) zajednici poznat kao kolega koji je osmislio inovativnu high-tech 'pametnu' klupu pred sobom ima svijetlu budućnost.

Studentica na 'muškom' fakultetu: Stereotipi su stvar prošlosti – ovo je naše vrijeme!

Objavljeno 17.06.2016.

Mateja Hržica studira na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Zbog ljubavi prema 'muškome' zanimanju odrastala je uglavnom u društvu muških vršnjaka i kolega na što se uopće ne žali...

FER otvara vrata studentima i maturantima: saznaj sve o preddiplomskim studijima

Objavljeno 10.06.2016.

Ako si i ti među sretnicima koji će od jeseni krenuti na Fakultet elektrotehnike i računarstva ili samo maštaš o tome i pitaš se kako izgleda studijski program i život jednog FER-ovca, onda je ovo prava prilika za tebe!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se