Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Formula

'Brzi i žestoki' na studentski način: FSB Racing Team ima formulu za uspjeh u svijetu Formule 1

Objavljeno 17.03.2017.

Prvi hrvatski tim Formule Student je ekipa FSB Racing Teama - radi se o natjecanju koje je slično Formuli 1, ali na 'studentski način'.

Za ove riječke studente 'otimaju' se BMW i Rimac Automobili: Riteh Racing Team

Objavljeno 17.05.2016.

U radionici studenata strojarstva s riječkog Tehničkog fakulteta već nekoliko godina zaredom događa se nešto nevjerojatno: zajedničkim trudom i radom, vođeni vizijom prof.dr.sc. Sanjina Brauta, stvaraju bolide koji ostvaruju zapažene rezultate na najprestižnijim automoto natjecanjima.

Matematičari tvrde da su otkrili formulu za ljubav – znate li koja je?

Objavljeno 12.03.2014.

Često se pitamo postoji li formula za vječnu ljubav. Matematičari tvrde da postoji; doduše ne garantiraju da će biti vječna, ali barem možete znati koliko će vam godina cvjetati ruže.

Evo kakvu su poruku uoči utakmice poslali studenti Hrvatske i Srbije!

Objavljeno 05.09.2013.

Članovi FSB racing teama i njihovi kolege iz Srbije poslali su pomirljivu i nadasve zanimljivu poruku uoči sutrašnje nogometne utakmice dviju reprezentacija u Beogradu.

Matematička formula olajavanja po Facebooku

Objavljeno 02.04.2010.

Brzini svjetlosti još eventualno konkurira brzina širenja tračeva, pogotovo uz pomoć društvenih mreža kao što su Twitter ili Facebook.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se