Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom

Svašta sam doživjela vozeći se vlakom: pismo studentice kroatologije glasnogovornici HŽ-a

Objavljeno 26.03.2015.

Matea Stanić, studentica kroatologije i i redovna korisnica usluga Hrvatskih željeznica, obratila se danas putem dopisa glasnogovornici HŽ-a Mihaeli Tomurad Sušac, kako bi je upozorila na dugotrajne propuste na brojnima putnim relacijama, objavljuje Index.hr

Poslodavci sve češće traže provjere diploma!

Objavljeno 05.09.2014.

Nakon vala raskrinkavanja lažnih diploma, fakultete su zatrpali zahtjevima poslodavaca, ponajviše javnih poduzeća (HEP, HAC, HŽ, Hrvatske šume) za provjeru diploma svojih zaposlenika.

Student iz Osijeka smislio pobjednički HŽ slogan – opet krenuo val sprdnje!

Objavljeno 27.06.2014.

Nedavno su Hrvatske Željeznice objavile natječaj za studente sa zadatkom da smisle njihov novi slogan. Osim što se javio određeni broj kreativaca, puno glasniji su bili oni koji su se odlučili našaliti na račun HŽ-a.

Debakl HŽ-ovog slogana: postao predmet sprdnje na Twitteru!

Objavljeno 17.04.2014.

Nakon što je HŽ pozvao studente da osmisle slogan i osvoje nagrade, na Twitteru je osvanuo veliki broj prijedloga – no sumnjamo da će im se svidjeti.

Zmije oko vrata, nasilje i crvene bokserice – priče iz života kontrolora karata

Objavljeno 06.03.2014.

Da su svim korisnicima usluga ZET i HŽ prijevoza kontrolori mrski neprijatelji već znamo. No, kako izgleda jedan radni dan u životu kontrolora prigradskih vlakova? Ako je suditi po ispovijestima osoba koje kontroliraju prijevozne karte za plaću, ovo radno mjesto uopće nije dosadno – dapače!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se