Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom HT

Doviđenja referada: Na popularnom zagrebačkom fakultetu omogućeno online podnošenje molbi i zahtjeva

Objavljeno 15.04.2019.

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu sada mogu molbe, zahtjeve i upite podnositi elektroničkim putem. To znači da pred referadom više neće biti čekanja na spomenute 'papire'.

Httpool i njihov partner IMS, pokreću BESPLATNU platformu za učenje, time naglašavajući svoju posvećenost edukaciji tržišta

Objavljeno 15.04.2019.

Platforma Httpool Education je fokusirana na obučavanje marketing stručnjaka o benefitima i prednostima najrelevantnijih digitalnih oglasnih platformi.

Čak ih 75 posto prepisuje: Istraživanje pokazalo da na ispitima najviše varaju studenti Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeno 18.12.2018.

Nažalost, u Hrvatskoj nije ništa neobično kada studenti prepisuju i kada su im 'šalići', osim kemijske, 'pribor' za ispit. Do sada se možda nije znalo točno u brojku koliko domaćih studenata vara na ispitima, ali sada je tu jedno istraživanje koje je pokazalo da se hrvatski studenti itekako švercaju...najviše ih je sa zagrebačkog Sveučilišta.

 Učite u tišini? Više ne morate jer ovdje je popis pjesama koje su idealne za 'grijanje stolice'

Objavljeno 29.11.2018.

Istraživanje je pokazalo da glazba dobro utječe na naše moždane stanice tijekom učenja, a studenti kao da to odavno znaju jer mnogi svoje znanje stječu upravo uz njima omiljenu 'ziku'. No, jeste li znali koja je mjuza idealna za 'bdjenje' nad skriptom?

Još uvijek želite u Irsku? Planetarno popularni medij podijelio promo video Hrvatske – a onda su krenuli komentari 40 milijuna čitatelja

Objavljeno 19.07.2018.

Nogometna groznica ne jenjava: po povratku u svoje gradove većini naših reprezentativaca pripremljeni su i posebni dočeci, pozitivne reakcije inozemnih medija još uvijek pristižu, a većina je javnosti složna oko toga da se ovako dobra stvar za hrvatski turizam i ugled zemlje u svijetu već dugo nije dogodila.

Tresla se brda: PMF-ovci izmjerili potres koji su izazvali navijači kad je Mandžo zabio gol

Objavljeno 13.07.2018.

Ako imate toliko istančana osjetila možda ste i sami osjetili lagano podrhtavanje tla nakon što je tijekom okršaja Hrvata i Engleza naš Vatreni Mario Mandžukić zabio gol. I ne, to nije šala jer su PMF-ovci izmjerili kako su hrvatski navijači reagirali na Mandžin gol.

Papirići pod 'škembom' ili u bočicama vode: Ovo su najmaštovitiji načini na koje hrvatski studenti skrivaju šalabahtere

Objavljeno 04.06.2018.

Lipanj svake godine donosi znojenje nad skriptama jer u tom mjesecu počinju ispitni rokovi. Kolegija je puno, ispita još više, a vremena nažalost sve manje. Mnogi uče i zaziru od švercanja tijekom ispitnih rokova, no nekolicina rado poseže za dobro znanim šalabahterima i to na vrlo maštovit način.

Dokad nas poslodavci smatraju mladima? Tužio HT jer im je u 31. godini postao 'prestar'

Objavljeno 24.10.2017.

Nažalost, u Hrvatskoj se radnici u firmama kao i na razgovorima za posao često susreću s diskriminacijom. Pojedini slučajevi ukazuju na to da radnike poslodavci diskriminiraju na temelju spola ili seksualne orijentacije, a kao što pokazuje jedan apsurdni slučaj, tu je i diskriminacija na temelju godina. Čak i onda kada niste 'stari'.

Iskoristila duge noge: Studentica se pohvalila svojom metodom varanja na ispitu pa izazvala bijes

Objavljeno 19.07.2017.

Kako vrijeme odmiče i tehnologije napreduju, studenti pribjegavaju različitim metodama švercanja pa se tako tu nađu bubice i slični šalabahter 'gadgeti'. Iako bi za ispite trebali učiti, neki studenti i dalje pribjegavaju dobrom starom švercu na papiriću, a neki idu i korak dalje pa cijeli šalabahter napišu na vlastitoj koži. To je napravila i studentica čiji je pothvat javno podijelio njen kolega.

Selite iz doma? Evo koliko ćete platiti posteljinu ako je izgubite (i kako to izbjeći)

Objavljeno 06.07.2017.

Prilikom useljenja u domsku sobu studenti dobiju određene stvari na korištenje koje ne bi trebali izgubiti. Naravno, ljudima se događa svašta pa ponekad izgube ključ sobe, a prilikom selidbe često se negdje zagubi i posteljina.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se