Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Harry Potter

Volite Malog čarobnjaka? Sada možete živjeti na Hogwartsu baš kao Harry Potter, ali za puno više love

Objavljeno 18.02.2019.

Oduvijek ste htjeli živjeti u čarobnom svijetu i da vam je Hogwarts drugi ili jedini dom? To napokon možete i ostvariti! Međutim, trebat će vam dosta 'šuške' za to.

Učit će o Malom čarobnjaku kroz zakone: Studenti ovog pravnog fakulteta imat će kolegij o Harryju Potteru

Objavljeno 29.10.2018.

Obožavatelji magičnog svijeta Harryja Pottera već odavno znaju sve o Malom čarobnjaku, ali sigurno im nije palo napamet da se o tome može učiti i na fakultetu. I to ni više ni manje nego na pravu!

Pravi Hogwarts: Na ovom fakultetu studenti će imati ceremoniju sa šeširom kao Harry Potter

Objavljeno 18.09.2018.

Najvažnije pitanje prije početka nastave u svijetu Harryja Pottera bilo je pripadaju li učenici 'skupini' Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin ili Ravenclaw. To zna svaki veliki fan Malog čarobnjaka, a za određivanje toga koji će učenik u koju skupinu zadužen je šešir koji govori. Takvu istu ceremoniju sa šeširom imat će studenti u jednom irskom gradu prije početka studiranja. Cool, zar ne?

Naši studenti obožavaju mladog čarobnjaka: Na kvizovima o Harryju Potteru traži se mjesto više, a znanjem rasturaju

Objavljeno 07.06.2018.

Priča o najpoznatijem mladom čarobnjaku odavno je osvojila brojna srca pa tako i ona studentska. Bez sumnje, naši studenti su veliki obožavatelji Harryja Pottera. Na kvizu ove tematike imaju prilike pokazati svoje znanje o čarobnom Hogwartsu i likovima iz popularnoj serijala i sada je već očito - zbilja rasturaju.

U ovom ministarstvu sjede studenti s metlama u rukama: Doznajte kako im se pridružiti

Objavljeno 28.03.2017.

Obožavatelji Malog čarobnjaka pa čak i oni koji nisu fanovi svijeta magije znaju što je metloboj. Ovaj vrlo cijenjen sport u bezjačkom svijetu popularan je i u Hrvatskoj, a treninge organizira najbolje ministarstvo u zemlji – Ministarstvo Magije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se