Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ICT

Poljoprivreda i informatika? Novi studij idealan je odabir za sve koji znaju da je selo nezamislivo bez računala i dronova

Objavljeno 27.02.2020.

Informacijska i komunikacijska tehnologija u poljoprivrednim znanostima novi je studij koji bi s radom trebao započeti najkasnije ujesen 2021. godine.

[SAMO ZA DJEVOJKE] 15 stipendija vrijednih pola milijuna eura: Studiraj besplatno na prestižnom Oxfordu

Objavljeno 25.10.2017.

Tvrtka Booking.com predstavila je Women in Technology, dvogodišnju inicijativu kojom želi podržati žene koje se žele obrazovati i ostvariti karijeru na području tehnologije.

Interes mladih za upise na ICT studije raste: ipak postoji jedan veliki problem

Objavljeno 28.11.2016.

ICT je još uvijek 'muški svijet', ali djevojke su odlučnije i predanije studiranju pa odustaju rjeđe od muških kolega...

Od jeseni na studij računarstva možete i u - Viroviticu

Objavljeno 25.07.2016.

Od listopada ove godine, na Visokoj školi u Virovitici kreće novi preddiplomski stručni studij Računarstva, smjer programsko inženjerstvo.

Studentica na 'muškom' fakultetu: Stereotipi su stvar prošlosti – ovo je naše vrijeme!

Objavljeno 17.06.2016.

Mateja Hržica studira na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Zbog ljubavi prema 'muškome' zanimanju odrastala je uglavnom u društvu muških vršnjaka i kolega na što se uopće ne žali...

Sloboda na faksu: splitsko Sveučilište zabranilo studentski okrugli stol

Objavljeno 13.01.2016.

Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, zabranio je stručni okrugli stol splitske Udruge pomorskih kapetana i Udruge studenata Pomorskog fakulteta Split 'Invictus mare', najavljen za utorak u 18 sati u Sveučilišnoj knjižnici.

Pomorstvo je za oba roda: kako je djevojkama u 'muškome poslu'?

Objavljeno 18.11.2015.

Povodom aktualiziranja teme oko zapošljavanja na brodovima, ali i 'muškom svijetu' pomoraca i pomorstva općenito razgovarali smo sa studentima udruge Invictus mare, ali i Petrom Prosenicom koju je, kako tvrdi, na temelju rodne diskriminacije odbila kompanija Tankerska plovidba.

'Ubij me lagano': koliko vam cigareta skraćuje život?

Objavljeno 14.10.2014.

Jedna cigareta pušaču skraćuje život za 14 minuta, a redovito pušenje 20-ak cigareta na dan uzima 10 godina života, podaci su istraživanja objavljenog na stranici treatment4addiction.com.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se