Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Index

Omiljena studentska menza proslavila šezdesetu: Kuhalo se i do 100 kg graha dnevno, tete su same kiselile zelje...

Objavljeno 05.03.2020.

Riječki studentski restoran Index, prvog ožujka u društvu obitelji, proslavio je svoj jubilarni – šezdeseti rođendan.

Nakon otvorenja – ključ u bravu: menza Index ipak ne hrani studente

Objavljeno 13.01.2016.

Iako smo s veseljem prenijeli vijest da je nova studentska menza u centru Splita napokon otvorena, čini se da je priča dobila svoj epilog na hrvatski način.

Slavlje u Splitu: otvorena studentska menza Index

Objavljeno 30.12.2015.

Kolege iz studentskog doma Bruno Bušić najavili su svečano otvorenje prije tri dana, a sad stiže i službena novinska reportaža: nakon šest i pol godina borbe otvorena je studentska menza Index u Svačićevoj ulici.

Strankinje su uvijek vruća roba: Kako su studenti 'galebarili' 70-ih godina

Objavljeno 04.08.2015.

Sve postaje ljepše i simpatičnije s vremenom. Kako onda objasniti da današnje galebove ne podnosimo, a na spomen nekadašnjih nam bude toplo oko srca?

‘Koja Bolonja, hoćemo bolognese’: hoće li se napokon otvoriti splitska menza ‘Index’?

Objavljeno 27.11.2014.

Činjenice da su Splitu hitno potrebne nove menze nisu svjesni samo studenti, već i SC i uprava Sveučilišta. Međutim, kao i obično, glavni problem je u nedostatku novca.

Osječanin sam upisivao ocjene u indeks i - dobio diplomu!

Objavljeno 30.05.2014.

Policijska uprava osječko-baranjska objavila je vijest o 25-godišnjem Osječaninu koji je lažirao potpise, ocjene i otprilike sve što se tiče studiranja.

Lista najsretnijih zemalja na svijetu: znate li koja je na prvom mjestu?

Objavljeno 06.05.2014.

OECD (Organisation for Economic Cooperation and Development) objavio je listu najsretnijih zemalja svijeta, a na prvo mjesto zasjela je Australija – i to već četvrtu godinu zaredom!

Zatvorena pečenjara u kojoj ste uz ćevape s lukom mogli kupovati i – ispite!

Objavljeno 18.03.2014.

Jučer je u popodnevnim satima Porezna uprava Ministarstva financija presudila i poznatoj borongajskoj pečenjari “Index”.

Istraživanje: Ispiti se ponekad moraju kupiti novcem

Objavljeno 13.12.2011.

Istraživanjem nevladine organizacije Centra civilnih inicijativa (CCI) o korupciji na fakultetima u Bosni i Hercegovini pokazalo je kako čak 63 posto studenata vjeruje je da je na sveučilištima korupcija veoma raširena. Također, 53,2 posto studenata ne bi niša poduzelo (i ništa ne poduzima) kada sazna za neki konkretan slučaj korupcije, odnosno plaćanja za prolazak na ispitima.

Hoće li nam ispite ocjenjivati u Indiji?

Objavljeno 12.04.2010.

Neka su američka sveučilišta skužila da im se više isplati outsourcing pismenih radova u Indiju, Singapur ili Maleziju gdje ih netko ocjenjuje nego da to rade, sačuvaj bože, profesori koji su održali kolegij...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se