Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom KIF

Kao u SF filmu! Ovo je PRAVO LICE nastave na fakultetima ovih dana: Mjerenje temperature, putovi ograđeni klupama, grupe se ne susreću...

Objavljeno 20.05.2020.

Već deseti tjedan zaredom, na fakultetima u Hrvatskoj održava se online nastava. Pojedinim studentima započela je praktična nastava uz strogo pridržavanje smjernica HZJZ-a s ciljem održavanja povoljne epidemiološke situacije. Doznajemo kako to izgleda...

VIDEO Drama na hodnicima: Na KIF-u pukle cijevi i nastala poplava

Objavljeno 14.03.2018.

Na Kineziološkom fakultetu odvila se prava drama. Naime, u zgradi fakulteta pukle su cijevi se voda slijevala niz zidove i potekla hodnikom. Djelatnici i studenti Kineziološkog fakulteta u Splitu nadaju se da će uskoro dobiti adekvadan prostor za fakultet kako se ovakva neviđena katastrofa ne bi ponovila.

Ima li tko jači? Varaždinka Anja prva na rang listi Kineziološkog fakulteta u Zagrebu

Objavljeno 21.07.2017.

Kineziološki fakultet u Zagrebu već je dvije godine na listi najpoželjnijih fakulteta među maturantima, a prijemni ispit ondje traje nekoliko sati te zahtijeva odličnu fizičku spremu kao i pripremu. Ondje žele upasti gotovo svi sportaši, a mladoj Varaždinki je to pošlo za rukom i prva je na rang listi KIF-a.

KVIKIFUNPEDIA.COM: Podravka i Kviki predstavljaju krajnje neozbiljnu web stranicu

Objavljeno 01.04.2016.

Daje se hitno na znanje - bez šale. Iako je prvi april, nije prvotravanjska šala!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se