Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom KSET

[NAGRADNA IGRA] Brucifer te čeka: Dijelimo 2x2 upada za 36. brucošijadu FER-a!

Objavljeno 31.10.2017.

Brucošijada FER-a je najveći događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade. Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo na prostorima fakulteta.

Fotoljupci, fotiće ne sunce: Uskoro kreće nova sezona Fototečaja u KSET-u

Objavljeno 19.10.2017.

Uoči nove akademske godine, započinje i nova sezona Fototečaja! Za sve studente i zaljubljenike u fotografiju, Fotosekcija KSET-a organizira tečaj čije će se uvodno predavanje održati u petak, 20. listopada.

Stiže novi radio: Na valovima FER-a slušat će se glazba talentiranih studenata

Objavljeno 27.09.2017.

Na zagrebačkoj adresi Unska 3 smješten je Fakultet elektrotehnike i računarstva baš kao i KSET - Klub studenata elektrotehnike. Na istoj adresi smjestit će se i novi radio koji će promovirati glazbu mladih grupa i izvođača.

Krankšvester i Alen Vitasović - o da! Objavljena prva imena ovogodišnje Brucošijade FER-a!

Objavljeno 18.09.2017.

Brucošijada FER-a je najveći događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade, a 4.11. nas očekuje novo izdanje ovog mini festivala.

Nema labavo na brucošijadi FER-a: Popis izvođača bogatiji za 5 imena

Objavljeno 11.10.2016.

Sat polako otkucava i napetost raste, a studeni je sve bliže i bliže!

Pips, Chips & Videoclips, Sassja i Plastic Knives predvode prvi dio izvođača na Brucošijadi FER-a!

Objavljeno 19.09.2016.

Kakav bi to bio studeni kad ne bi bilo najvrućeg i najposjećenijeg studentskog događaja u godini? Vjerojatno vrlo tužan, ali mjesta tugi nema jer se tradicija Brucošijade FER-a nastavlja i njeno 35. izdanje održat će se u subotu, 12. studenog!

Job Fair @FER – Najveći i najbolji studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Objavljeno 03.05.2016.

Job Fair je sajam poslova namijenjen studentima tehnoloških fakulteta i veleučilišta, koji se organizira s ciljem da se studente poveže s industrijom, da im se pruži uvid u mogućnosti zaposlenja i studentskih praksi te da ih se upozna s vještinama i tehnologijama koje su potrebne u praksi.

Legendarni KSET slavi 40. rođendan: Kako je fakultetska kotlovnica postala jedno od najvažnijih mjesta u gradu

Objavljeno 12.04.2016.

Davne 1976. godine u bivšoj zgradi kotlovnice smještenoj na sjeveroistočnom uglu zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva, odnosno pored C zgrade FER-a počelo je nastajati legendarno mjesto - Klub studenata elektrotehnike...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se