Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Lidl

364 ležaja, dućan i kafić: Poznati trgovački lanac gradit će veliki studentski dom

Objavljeno 23.03.2018.

Vjerovali ili ne, trgovački lanac Lidl baca se u biznis gradnje velikog studentskog kompleksa: 364 ležaja za studente, trgovinu i kafić.

Lidl vam nudi studij u Njemačkoj: Saznajte ispunjavate li uvjete za ovu cool stipendiju

Objavljeno 04.12.2017.

Već par godina Lidl razveseljava mlade svojim programom 'Start@Lidl', a sada dobre vijesti za sebe mogu naći maturanti i studenti prve godine ekonomije. Radi se o dodiplomskom studiju trgovine u Njemačkoj.

Minimalna plaća 8000 kuna bruto: Lidl zapošljava pripravnike i sprema ih za preuzimanje odgovornih pozicija

Objavljeno 17.08.2017.

Nažalost, mladi ljudi u Hrvatskoj teško započinju svoju karijeru i usavršavanje pa je zato poznati trgovački lanac osmislio svoj program 'Start@Lidl'. Riječ je o jednogodišnjem programu kroz koji Lidl želi zaposliti najbolje talente koji su tek izašli sa studija i dati im toliko potrebno radno iskustvo.

Flixbus, IBM, Lidl: oglasi za poslove koji su zainteresirali studente u Hrvatskoj

Objavljeno 27.07.2016.

MojFaks svakog tjedna za vas izdvaja najbolje poslove na tržištu kojima ćete podebljati studentski budžet, olakšati roditeljima, ali i steći relevantno radno iskustvo i radne navike.

Lidl Hrvatska predstavio program zapošljavanja mladih: plaća 8.000 kuna bruto

Objavljeno 14.07.2016.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokreće program Start@Lidl koji nudi mogućnost zapošljavanja mladih i njihova razvoja za različite pozicije unutar tvrtke.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se