Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Ministarstvo turizma

Do 1200 kuna mjesečno: Ministarstvo turizma i ove akademske godine sufinancira studentske stipendije

Objavljeno 16.11.2018.

Kako bi postojao što kvalitetniji turistički i ugostiteljski kadar u Hrvatskoj, Ministarstvo turizma i ove akademske godine sufinancirat će stipendije za studente koji se obrazuju za ugostiteljsko – turistička zanimanja i zanimanja vezana uz razvoj posebnih oblika turizma.

Studiraš turizam? Evo super prilike za praksu i vrijednu nagradu – studijsko putovanje u Baskiju

Objavljeno 17.01.2018.

Ovim natječajem Ministarstvo turizma sudionicima dodjeljuje ukupno 50.000,00 kuna vrijednih nagrada za osmišljavanje projekata čiji je cilj promocija zanimanja i obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu.

Jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj nudi stipendije i priliku za posao: Evo kako do 1200 kuna mjesečno!

Objavljeno 06.11.2017.

U suradnji s Ministarstvom turizma nude odličnu priliku učenicima i studentima koji se obrazuju za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu.

Motiviranje mladih u ugostiteljstvu: Ministarstvo turizma studentima dodjeljuje stipendije

Objavljeno 28.09.2017.

Radne snage s područja turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj iz godine u godinu sve više nedostaje; motivaciju za rad upravo u turističkom sektoru odlučilo je pokrenuti samo Ministarstvo turizma i to kroz godišnje stipendije studentima i učenicima toga područja.

Ministarstvo turizma stipendira mlade, a na 'burzi' 40 tisuća educiranih u turizmu i ugostiteljstvu

Objavljeno 02.12.2016.

Vjerovali ili ne, turističkih radnika je sve manje, a popularnost turističkih škola i fakulteta opada. S druge strane, na 'burzi' trenutno čeka 40 tisuća osoba educiranih u turizmu i ugostiteljstvu...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se