Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Poslovni dnevnik

30 tisuća kuna za studente: Sudjeluj u natjecanju kojim se hrvatska pamet pokušava zadržati u Hrvatskoj

Objavljeno 13.09.2017.

U novoj, 3. sezoni projekta, vrijednim će se nagradama nagraditi tri najbolja rada, i to svaki u iznosu od čak 10.000 kuna. Osim jedinstvene prilike da demonstriraju vlastita znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima, finalistima će Pliva osigurati praksu, a Razvojna agencija Zagreb (RAZA) za pobjednika u kategoriji Inovativna Hrvatska osigurala je šestomjesečni program predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb!

Uložite u svoju budućnost: Prijavite se na projekt 'Iskustvo zlata vrijedi'

Objavljeno 01.06.2017.

Kroz projekt Iskustvo zlata vrijedi proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i u trenutačnoj gospodarskoj situaciji ne mogu doći lako.

Studenti - napišite projekt i osvojite do 63.000 kuna!

Objavljeno 23.02.2016.

'Hrvatska pamet Hrvatskoj' društveno je odgovorni projekt Poslovnog dnevnika s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata, ali i poticanja njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije.

14 studentica i studenata s invaliditetom dobilo praksu u top hrvatskim kompanijama

Objavljeno 30.06.2015.

Četrnaestoro studenata i studentica s invaliditetom dobilo je priliku provesti studentsku praksu u renomiranim hrvatskim kompanijama na završnoj svečanosti projekta 'Iskustvo zlata vrijedi' u organizaciji Poslovnog dnevnika.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se