Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Rod

Korona i na Građevini: Pisali ispit s COVID-19 pozitivnim kolegom, 21 student i jedan nastavnik u samoizolaciji do 8. srpnja

Objavljeno prije 4 dana

Drugi val pandemije koronavirusa kao da je snažnije 'zagrabio' u studentsku populaciju. Nakon slučaja pozitivnog studenta u Osijeku, a zatim i na zagrebačkim visokoobrazovnim institucijama Libertas, Prometni fakultet i FPZG, stiže vijest i o zaraženome kolegi na Građevinskom fakultetu.

Još jedan slučaj zaraze među studentima: Brucoš na Fakultetu političkih znanosti došao na upis ocjene, još 5 kolega u samoizolaciji

Objavljeno prije 5 dana

Nakon Fakulteta prometnih znanosti i zagrebački Fakultet političkih znanosti potvrđuje jedan slučaj zaraze koronavirusom među studentima.

Studenti ekonomije bijesni: Od 332 pristupnika, samo ih je 13 prošlo na ovom ispitu: 'Provedba je bila blaga katastrofa'

Objavljeno 26.06.2020.

'Više puta smo se pokušavali obratit dekanatu i rektoratu, ali nismo dobili nikakav odgovor…'

20-ak studenata zagrebačkog privatnog sveučilišta u SAMOIZOLACIJI, pisali ispit sa ZARAŽENIM kolegom

Objavljeno 23.06.2020.

Iz mjera predostrožnosti studentima su epidemiolozi izdali mjeru samoizolacije u trajanju od 14 dana. Svi su studenti zasad dobro.

'Ne mogu sad, sadim drvo': Aplikacija koja vas kazni ako 'prčkate' po mobitelu dok učite

Objavljeno 17.06.2020.

Tijekom višemjesečne izolacije i praćenja online nastave, mobiteli skoro da su postali intergralnim dijelom našeg tijela.

Zbog nadoknade predavanja i rokova ostaješ u Zagrebu? Evo što moraš napraviti ako cijelo ljeto planiraš provesti u studentskom domu

Objavljeno 04.06.2020.

Studenti koji su odlučili tijekom ljeta ostati u Zagrebu i ove će godine moći koristiti ljetni smještaj u Studentskom domu Stjepan Radić.

Prvo pa fail! Najnovije hrvatsko sveučilište pozdravilo studente pravopisnom greškom na jumbo plakatu

Objavljeno 02.06.2020.

Slavlje zbog vijesti da će Slavonski Brod nakon 5 godina iščekivanja i politikanstva napokon postati sveučilišni grad, pokvarila prapopisna pogreška na jumbo plakatu dobrodošlice.

Velike vijesti s istoka zemlje: Od jeseni novi fakultet u Osijeku, a 'kuhaju' se i novi popularni studijski programi

Objavljeno 28.05.2020.

Senat osječkog Sveučilišta u srijedu je donio odluku o osnivanju Kineziološkog fakulteta u Osijeku, čime bi dosadašnji Studij kineziologije pri Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, postao samostalni fakultet.

Otvoren dućan STUDENTSKIH VINA: Na ovom faksu svatko ima svoju bačvu, a umjesto završnog rada pripremaju najbolje kapljice

Objavljeno 22.05.2020.

Požeško Veleučilište nedavno je prošlo reakreditaciju u Agenciji za visoko obrazovanje čime je ocijenjeno najboljim u Hrvatskoj, a sada je otvorena i prva prodavaonica vina požeškog Veleučilišta.

Oni odavno uče 'na daljinu': Studenti Pomorskog fakulteta online nastavu prate s brodova

Objavljeno 13.05.2020.

Pandemija koronavirusa unijela je znatne promjene u polju obrazovanja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se