Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom SC

Spuštena bodna granica: Provjerite smiješi li vam se ipak dom!

Objavljeno prije 4 dana

Spuštena je bodna granica za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sad iznosi 1379 bod.

Putovanje na faks s Autotransom ove se godine dvostruko isplati

Objavljeno prije 5 dana

Uz putovanja po cijenama nižim i do 50% očekuje te i nagradna igra u kojoj možeš osvojiti Samsung Galaxy smartphone i druge vrijedne nagrade.

Studenti geografije planiraju urbano: Dođite na kongres Urbana utopija

Objavljeno 15.09.2017.

Studenti geografije organiziraju kongres pod nazivom Urbana utopija – pristupi planiranju urbanih prostora. Kongres će se održati u razdoblju od 10. do 12. studenog 2017. u Zagrebu u prostorima Oris Kuće Arhitekture (Ulica kralja Držislava 3).

TVZ dijeli stipendije vatrogascima: Veleučilište izašlo u susret herojima koji žele upisati politehnički studij

Objavljeno 13.09.2017.

Tehničko veleučilište u Zagrebu (TVZ) poziva vatrogasce zainteresirane za izvanredno studiranje odabranog politehničkog studija da se jave na natječaj za 6 stipendija.

Niste uspjeli platiti stanarinu za dom debitnom karticom? Evo u čemu je problem!

Objavljeno 07.09.2017.

Iz SC-a Zagreb pojasnili su zbog čega je došlo do problema...

'Gledam skripte, ali ne mogu učiti': Studentica napisala dirljivu poruku o dečku vatrogascu

Objavljeno 24.08.2017.

Požari u Dalmaciji ponovno bukte, a vatrogasci i kanaderi su na terenu te naporno rade ne bi li ugasili vatru i tako spasili stanovništvo. Nije lako biti vatrogasac, a čini se niti djevojka vatrogasca što je pokazala dirljiva poruka studentice čiji dečko gasi požar, a ona ga zabrinuta čeka.

Od danas kreće on-line rezervacija soba u zagrebačkim domovima

Objavljeno 17.08.2017.

Nakon iščekivanju rezultata Natječaja za smještaj u domovima i pada servera uslijed prevelike navale studenata, danas je započela on-line rezervacija soba.

I u student servisima spajaju oko Gospe: Doznajemo u kojim gradovima u ponedjeljak nećete moći podići ugovore

Objavljeno 09.08.2017.

Sljedećeg tjedna, u utorak, blagdan je Velike Gospe što znači da se u Hrvatskoj toga dana ne radi. Budući da je ovdje 'običaj' spajati neradne dane s radnima koliko god i kad god je to moguće, izgleda da će se istom 'tradicijom' voditi i pojedini studentski servisi. Naime, neki od njih spojili su ponedjeljak s utorkom pa čak i odlučili raditi skraćeno ovog petka.

[FOTO] Otkriveno tko je mladi vatrogasac s povezom na oku: 19-godišnji student branio Split od vatre

Objavljeno 21.07.2017.

Požar kakav se ne pamti i koji je poharao okolicu i predgrađe Splita iznjedrio je i brojne junake. Uglavnom anonimne, samozatajne i skromne junake. Sve one koji su se, svatko na svoj način, ovaj ili onaj, upustili u bitku s plamenom i svim drugim opasnostima koje je taj munjeviti rat donio.

Kruži među SC-ima: 'Crna lista' poslodavaca postoji, ali nije dostupna studentima

Objavljeno 02.06.2017.

'Crna lista' ili 'lista srama' odnosi se na popis poslodavaca koji ne isplaćuju radnicima plaće na vrijeme ili uopće te tako posluju godinama. U posljednje vrijeme javne 'crne liste' poslodavaca sve su češće i očito učinkovite jer nakon što završe na popisu neplatiša brže bolje pohrle uplatiti plaće. No, manje je poznato da takve liste imaju i studentski centri.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se