Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom SPOCK

SPOCK ponovo bira najbolje studentske startupe: Četiri nova tima u drugoj generaciji

Objavljeno 24.07.2017.

Prvi krug prijava zabilježio je 30% veći interes u odnosu na prvu generaciju, a svi timovi odabrani za drugi krug pokazali su visoku motiviranost za rad na svojim startupima.

 Ugledni matematičar i fizičar Martin Reents gostuje na zagrebačkom FER-u

Objavljeno 19.09.2016.

Hrvatska podružnica Founder Institute-a, najvećeg svjetskog programa akceleracije startupova i SPOCK FER-ov studentski inkubator u suradnji s Razvojnom agencijom grada Zagreba organiziraju radionicu sa specijalnim gostom – Martinom Reentsom, njemačkim matematičarem i fizičarem.

Pametni štap i GuitarFriend: genijalne ideje hrvatskih studenata pomažu osobama s invaliditetom

Objavljeno 25.07.2016.

Mateo Sokač, student IT- na Rochester Institute of Technology Croatia, Ivan Jureša student Računarstva na Tehničkom fakultetu u Rijeci te Ivan Brlas ušli su u finale studentskog natjecanja Elekroboj u kojem su predstavili svoju ideju Pametni štap za slijepe i slabovidne.

Odabrani prvi timovi za FER-ov inkubator SPOCK

Objavljeno 08.07.2016.

Početkom lipnja otvoren je FER-ov inkubator SPOCK u kojem će studenti Sveučilišta u Zagrebu i oni koji su nedavno diplomirali dobiti sve što im treba da pokrenu svoj startup.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se