Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Srce

30 stipendija: Najboljim osječkim studentima humanitarna zaklada i ove godine daje novčane potpore

Objavljeno 09.10.2018.

Svake akademske godine Zaklada 'Srce grada Osijeka' osječkim studentima dodjeljuje stipendije. Prošle godine podijeljeno je 15 stipendija, a za ovu je pripremljeno njih čak 30.

Predstavite se kolegama i profesorima: Znate li što je e-portfolio i kako ga koristiti dok studirate?

Objavljeno 02.01.2018.

Znaš li da postoji nešto nalik društvenoj mreži na kojoj se umrežavaju studenti, na temelju svojih portfolija?

Studentice osmislile najzagrebačkiju narukvicu - omiljeni suvenir turista i zaljubljenika u Zagreb

Objavljeno 13.09.2017.

Kada posjetimo neki novi grad, volimo kupiti sitnicu koja će nas podsjećati na to mjesto. Turisti koji dođu u posjet našoj metropoli mogu kupiti jedinstveni suvenir te ga uvijek mogu nositi sa sobom, a riječ je o simpatičnim narukvicama s licitarskim srcima.

I ove godine 'Igrali srcem' da bi pomogli studentima s invaliditetom: Od danas prijave na natječaj za stipendije

Objavljeno 04.09.2017.

'Osobe s invaliditetom su najčešće ljudi velikog potencijala, vrijedni i uporni, navikli na prepreke i borbe u kojima se ne odustaje i zato ih treba posebno cijeniti. Njihova volja za životom, radom i učenjem naša su inspiracija i poticaj.'

Zagrebačkog studenta iznenadilo stanje na računu: Znate li da možete ući u minus na iksici?

Objavljeno 12.06.2017.

Ulazak u minus u Hrvatskoj nije ništa čudno pa tako minuse susrećemo najčešće na vlastitim bankovnim računima. No, jeste li znali da i na iksici možete 'ući u minus'?

Uskoro na našim sveučilištima: Objavljena nova verzija softvera za otkrivanje plagijata

Objavljeno 15.05.2017.

U posljednjih godinu dana pitanje plagiranja često se poteže u javnosti, a sve je počelo s optužbama na račun aktualnog ministra znanosti i obrazovanja, Pave Barišića, za plagiranje doktorskog rada. Srce plagijatima želi stati na kraj pa su objavili novu inačicu analize softvera za otkrivanje neetičnog ponašanja u akademskoj i znanstvenoj zajednici.

Humanitarni Osijek: Studentima slabijeg imovinskog stanja građani skupili novce za stipendije

Objavljeno 03.04.2017.

Zbog financijskih poteškoća studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti fakultet, a taj problem je prepoznao Osijek. Upravo zato je u petak napravljena svečana dodjela stipendija koje su skupljene preko Zaklade Srce grada Osijeka.

Dobar primjer iz Slavonije: Osječkim studentima humanitarna zaklada daje 15 stipendija

Objavljeno 06.03.2017.

Zbog financijskih poteškoća studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti fakultet, a taj problem je prepoznao Osijek koji je odlučio pomoći svojim studentima te im osigurati bolju budućnost.

'Dobro srce' ovih studenata kuca već osam godina: Sudjeluj i ti u humanitarnoj akciji

Objavljeno 16.12.2016.

Humanitarna studentska akcija 'Dobro srce studenata Splita' krenula je u utorak te će trajati do 20. prosinca, a zanimljivo je vidjeti da je ovakva nesebična akcija postala tradicija.

Raspisan natječaj

Objavljeno 07.09.2016.

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s invaliditetom za akademsku godinu 2016./2017. otvoren je od 5. do 30. rujna 2016. i raspisuje se u svrhu pomaganja i promicanja visokoškolskoga obrazovanja studenata s poteškoćama.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se