Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Studentski zbor

Priprema se Zakon o studentskom radu: Saznali smo koji će studentski predstavnici raditi na njemu

Objavljeno jučer

Izrada nacrta zakona o studentskom radu okupila je 14. ožujka Radnu skupinu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Koliko je ovo bitno pokazuje i činjenica da je premijer Plenković osobno pozvao studente da sudjeluju u izradi budućeg zakona.

Pršut, veslo i mošarka: Najbolje sportske discipline na 1. Sveučilišnim Jadranskim igrama

Objavljeno prije 5 dana

Cijeli koncept osmišljen je po uzoru na izvorne Jadranske igre.

Diploma s Algebre i FER-a nije jednaka: Stiže rješenje problema statusa stručnih studija

Objavljeno prije 6 dana

Zakon o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru (HKO) već neko vrijeme je 'trn u oku' rektora Damira Borasa koji ga je htio mijenjati na Ustavnom sudu, ali zaključak je jedan: dio HKO-a se mora mijenjati.

Šire krila za one koji ne mogu: Najveći studentski tim trkača trčat će na humanitarnoj utrci WFL u Zadru

Objavljeno 16.03.2017.

WFL utrka je humanitarnog karaktera čiji je cilj prikupljanje sredstava za fond liječenja amiotrofične lateralne skleroze (nepovratne ozljede kralježnice). Ove se godine trči četvrti put na 6 kontinenata i preko 30 lokacija u svijetu.

Plaćaju iz vlastitog džepa: Pet mjeseci od useljenja u nove domove subvencijama ni traga

Objavljeno 15.03.2017.

Grešku riječkog Studentskog zbora platit će studenti jer još uvijek nisu ostvarili pravo na subvencioniranje smještaja u novim paviljonima na Trsatu. Naime, Zbor je trebao napraviti model po kojem će se naknade za subvenciju smještaja naplaćivati i listu studenata koji imaju na to pravo, ali to nije učinjeno.

Kreće izrada budućeg zakona o studentskom radu: Hoće li izvanredni studenti moći raditi preko SC-a?

Objavljeno 15.03.2017.

Na početku godine Hrvatski studentski zbor vodio je pregovore o Pravilniku o posredovanju pri učeničkom i studentskom zapošljavanju s Ministarstvom financija te Ministarstvom znanosti i obrazovanja. Rezultat je taj da će se studentski rad napokon zakonski regulirati.

College2Business konferencija: Kroz sedam gradova s jednom vizijom - živjeti i uspjeti u Hrvatskoj

Objavljeno 13.03.2017.

Iz godine u godinu povećava se broj mladih koji u potrazi za poslom odlaze izvan Hrvatske. Ipak, jedan dio studenata želi uspjeti u Hrvatskoj.

4. paviljon nije zaboravljen: Studentski zbor u Roku prikuplja pomoć za studente – pridruži se i ti!

Objavljeno 28.02.2017.

Prošli tjedan je bio težak za stanovnike četvrtog paviljona iz doma Cvjetno jer im je požar priuštio mnogo stresa, a nekolicini i veliku materijalnu štetu. No, njihove brige lakše su jer kolege iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu organiziraju prikupljanje donacija kako bi proces oporavka prošao što bezbolnije.

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Objavljeno 23.02.2017.

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu stižu vijesti o početku sveučilišnih sportskih natjecanja za akademsku godinu 2016./17.

Više novca za više studenata: Broj stipendija uskoro raste s 5400 na 13 tisuća

Objavljeno 20.02.2017.

Članovi Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu objavili su vijest koja će razveseliti brojne studente: broj stipendija povećat će se i to već sljedeće godine.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se