Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Sveučilište J. J. Strossmayer

Branimir Križanec: prvi student prodekan u Hrvatskoj

Objavljeno 17.02.2016.

Student druge godine diplomskog studija engleskog i povijesti na Filozofskom fakultetu u Osijeku, prvi je student prodekan u Hrvatskoj, objavljuje Glas Slavonije.

Osijek dobiva studij arhitekture i urbanizma

Objavljeno 01.10.2015.

U utorak, 29. rujna 2015. godine, u vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održana je 9. sjednica Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u akademskoj 2014./2015. godini.

Studenti nezadovoljni cijenama javnog prijevoza najavljuju peticiju

Objavljeno 30.04.2015.

Cijene javnog prijevoza za školarce i studente uvijek su vruća tema. Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera uputio je pismo poduzeću 'Gradski prijevoz putnika' kako bi izrazili nezadovoljstvo cijena karata i pokaza koje su, po njihovom mišljenju, previsoke za studentski džep. Najavljuju i peticiju.

Medicinski fakultet od jeseni će nuditi dva nova studijska programa

Objavljeno 01.04.2015.

Na jučer održanoj 5. sjednici Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayerau akademskoj 2014./2015. godini članovi Senata su razmatrali i usvojili ukupno33 točke, među kojima je najzanimljivija ustroj dva nova studijska programana Medicinskom fakultetu.

Na mjestu ruševnih baraka niknut će veliki i vrijedni Sveučilišni centar

Objavljeno 18.03.2015.

U dugoročnom planu razvoja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku već je prije dvadesetak godina zacrtano kako će se većina sveučilišnih sadržaja koncentrirati na lokacijama dvije nekadašnje vojarne, Drava u Donjem gradu (sada sveučilišni kampus) i Gaj u Gornjem gradu. U tu viziju uklapa se i impozantni i višenamjenski kompleks budućeg Sveučilišnog centra koji će biti smješten u Ulici Alojzija Stepinca.

'Tehnološki park Osijek' uskoro na osječkom kampusu

Objavljeno 30.12.2014.

Sporazum o suradnji na pripremi projekta "Tehnološki park Osijek", čija se vrijednost procjenjuje na oko 40 milijuna kuna, potpisan je jučer u vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Bolonja: reforma koju treba reformirati?

Objavljeno 25.11.2014.

U desetoj godini provedbe Bolonjskog procesa u Hrvatskoj, pa tako i na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, ponovno se aktualizirala rasprava o tome koliko je Bolonjski proces kao sustav uspješan.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se