Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Urban

I profesori u čudu: Što se to događalo jučer poslijepodne kraj zagrebačke Ekonomije? Party koji nitko nije očekivao

Objavljeno 09.11.2017.

Studenti su jučer još jednom pokazali da nije bitno koliko je sati za isplesati se i popiti koju čašicu više, pogotovo ako se tulumari u blizini fakulteta.

Studenti geografije planiraju urbano: Dođite na kongres Urbana utopija

Objavljeno 15.09.2017.

Studenti geografije organiziraju kongres pod nazivom Urbana utopija – pristupi planiranju urbanih prostora. Kongres će se održati u razdoblju od 10. do 12. studenog 2017. u Zagrebu u prostorima Oris Kuće Arhitekture (Ulica kralja Držislava 3).

Nakon Zagreba i Splita, studij arhitekture i urbanizma pokreće se i u Osijeku

Objavljeno 26.07.2016.

Studij će trajatitri akademske godine, a svaki student bit će obavezan prikupiti minimalno180 ECTS bodova. Po završetku studija, student stječe zvanje prvostupnika inženjera arhitekture i urbanizma.

Osijek dobiva studij arhitekture i urbanizma

Objavljeno 01.10.2015.

U utorak, 29. rujna 2015. godine, u vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održana je 9. sjednica Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u akademskoj 2014./2015. godini.

Kako je jedna vožnja 'dvojkom' studentu promijenila život

Objavljeno 22.09.2015.

Sve je počelo jednog jutra, kada se profesor Radivoj Kašanin odlazeći na posao tramvajem 'dvojkom', zapričao sa slučajnim suputnikom...

Beck’s predstavio posebnu seriju ruksaka iza kojih stoji oznaka hrvatski dizajn

Objavljeno 18.09.2015.

U suradnji s Damirom Urbanom, kreativnim dvojcem koji stoji iza branda Borša by Mala radnja dizajna te Udrugom Kamensko, Beck’s je na izložbi u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar predstavio posebnu seriju jedinstvenih Borša ruksaka proizvedenih u Hrvatskoj – Beck’s #UrbanEdition.

Urbano je dobro: osobe koje žive u gradovima produktivnije su i kreativnije

Objavljeno 26.08.2015.

Zanimljiv je podatak da bruto domaći proizvod te broj patenata i inovacija koje osmisle ljudi u gradovima raste brže no broj stanovnika u tim istim mjestima. Što mislite zašto je to tako?

Student prekršio vjerski protokol da bi spasio dječaka

Objavljeno 18.05.2015.

22-godišnji student ekonomije Harman Singh nije razmišljao niti sekunde kad je skinuo turban s glave kako bi ga stavio pod glavu ozljeđenog dječaka kojeg je, putem do škole, udario automobil.

Atomic Dance Factory i Hrvatski show dance savez predstavljaju petodnevni festival urbanog plesa 'Kings of Style'

Objavljeno 24.04.2015.

Festival urbanog plesa 'Kings of Style' (KOS), u organizaciji plesnog kluba Atomic Dance Factory (ADF) i Hrvatskog show dance saveza (HSDS), i ove godine održat će se u Zagrebu od 29. travnja do 3. svibnja i donijeti nova plesna uzbuđenja u hrvatsku metropolu.

Vikend urbane zabave na Zagrebačkom velesajmu: Street Life!

Objavljeno 14.05.2014.

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. očekuje vas VIKEND URBANE ZABAVE i druženje uz bogat program - Street Life.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se