Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Vlada

Vlada RH razriješila Peju Pavlovića s mjesta sanacijskog upravitelja SC-a

Objavljeno 06.04.2016.

Novim sanacijskim upraviteljem imenovan je Mirko Bošnjak.

Dvojica studenata istražili odnos Vlade RH prema medijima u Hrvatskoj

Objavljeno 26.02.2016.

Press Insights, istraživanje koje su pokrenuli studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Visoke škole Edward Bernays, Marko Božac i Maro Alavanja, godišnje ispituje odnos novinara, medija i Vlade.

Goran Vojković: 'Što da sada kažem studentima koji prepisuju?'

Objavljeno 23.02.2016.

Goran Vojković, pravnik i profesor na Sveučilištu u Zadru i Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa napisao je za Index.hr što misli o prijedlogu Tomislava Karamarka da Milijan Brkić postane novi ministar branitelja.

Vlada RH: Redovnim studentima osiguran besplatni studij u iduće četiri godine

Objavljeno 06.10.2015.

Upisuješ se na redovan studij ili već studiraš? Posveti se učenju, skupi najmanje 55 ECTS bodova u akademskoj godini i ostvari pravo na besplatan studij, poručili su iz Vlade RH.

Trebaju li Hrvatskoj nova javna sveučilišta? 'Apsolutno smo za Sveučilište' – poručuju sa Sjevera

Objavljeno 28.09.2015.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) upozorio je na nedostatke pri osnivanju novih javnih Sveučilišta (Sjever i Slavonski Brod), a mi smo zatražili komentar onih kojih se to direktno tiče: zaposlenika i predstavnika Sveučilišta Sjever.

Vlada RH objavila: 'Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe'

Objavljeno 07.09.2015.

'Od jeseni legalizacija kanabisa u medicini': objava je to na službenom Vladinu Facebook profilu koja je, otkad je 5. rujna objavljena, dobila više od 5 i pol tisuća lajkova, a natpis s tom porukom u zelenom kvadratu s listovima marihuane podijelilo je više od 560 ljudi.

U borbi protiv 'odljeva mozgova': mađarska vlada plaća mladima da se vrate

Objavljeno 09.07.2015.

Mađarska vlada pokrenula je kampanju koja potiče mlade ljude da se vrate u svoju domovinu. Svakog mjeseca nudi im 100 000 forinti (oko 320 eura) ako se vrate u Mađarsku.

Premijer Milanović: 'Ne možete imati akademiju bez humanističkih disciplina, ali postoje prioriteti...'

Objavljeno 24.03.2015.

Na Facebook stranici Vlade Republike Hrvatske objavljen je video u kojem se premijer Zoran Milanović osvrnuo na problem izobrazbe onih zanimanja koja na tržištu rada trenutno nisu potrebna.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se