Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ZET

U ZET-u više nikada neće biti plaćanja karte SMS-om: Studenti otkrili zašto su voljeli ovu opciju

Objavljeno 15.05.2017.

Mogućnost plaćanja tramvajske i autobusne karte u Zagrebu ne postoji još od 2013., iako su ovu opciju svi putnici izuzetno voljeli, a studenti osobito.

Tko se boji neuspjeha još? 15 studenata ekonomije potiče poduzetništvo kroz HUKI

Objavljeno 12.05.2017.

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) jest udruga koju su osmislili studenti zagrebačke Ekonomije čiji je cilj povezati mlade s uspješnim poduzetnicima iz cijelog svijeta kao i sa studentima s drugih sveučilišta.

'Daj dokumente ili ću ti skenirati osobnu': ZET-ovi kontrolori studentima prijete uređajem iz budućnosti

Objavljeno 05.05.2017.

Naš članak o ovlastima kontrolora ZET-a i slijedom istih informacije o tome što smiju, a što ne smiju raditi kada uhvate putnika bez karte izazvao je veliko zanimanje među studentima. Među komentarima na tekst najčešći se spominjao infracrveni uređaj kojim kontrolori prijete mladima kad ih uhvate bez prijevozne karte.

Novosti iz ZET-a: Pretplatna karta i za izvanredne studente – provjerite od kojeg datuma

Objavljeno 28.04.2017.

Prema dosadašnjim odredbama, pravo na studentsku pretplatnu kartu ostvarivali su, isključivo, studenti koji su pohađali redovan studij.

Od danas ZET-ove karte ne možete kupiti na dobro poznatom mjestu

Objavljeno 03.04.2017.

ZET-ove polusatne karte u iznosu od četiri kune razveselile su stanovnike Zagreba čim su krenule u prodaju, a sada ih se, baš kao i standardne karte, više neće moći nadopuniti niti kupiti na dobro poznatome kiosku Tiska.

Od travnja dvije tramvajske linije voze još dalje, a stižu i promjene u voznom redu drugih linija

Objavljeno 31.03.2017.

Nakon uvođenja polusatnih karata koje su u samo mjesec dana ZET-u donijele zaradu od 14,8 milijuna kuna jer se prodaju ko lude, stižu vijesti koje će razveseliti one koji gravitiraju istočnom dijelu grada Zagreba.

ZET uvodi besplatan wifi i u autobuse – evo na kojim linijama možete surfati

Objavljeno 14.03.2017.

S jučerašnjim danom počeo je ZET-ov pilot projekt besplatnog interneta što je razveselilo mnoge putnike, osobito one mlađe.

Razveselit će vas nova Bandićeva odluka: Evo što će se dogoditi ako vas kontrolor ZET-a ulovi bez karte prvi put

Objavljeno 09.03.2017.

Gradonačelnik Milan Bandić ne prestaje iznenađivati građane Zagreba. Nakon uvođenja polusatne karte u Zagreb i okolicu te smanjenja cijene mjesečnih pokaznih karti na red su došli i oni koji se 'švercaju'.

Suradnja ZET-a i HŽ-a: Od danas jeftiniji studentski mjesečni pokaz

Objavljeno 01.03.2017.

Jučerašnjim potpisivanjem ugovora, Zagrebački Holding i HŽ snizili su cijene mjesečnih karata za 35 posto. Mnogi ovo smatraju predizbornim trikom, ali studenti mogu zadovoljno trljati ruke jer je cijena novih studentskih karata za prigradsku željeznicu puno niža.

Kava ili predavanje? Student s FER-a osmislio aplikaciju za praćenje izostanaka s faksa

Objavljeno 28.02.2017.

Mislav Magerl je 23-godišnji student FER-a kojemu rad na raznim projektima nije stran. Njegova najpoznatija aplikacija za pregledavanje voznog reda tramvaja i autobusa ZetApp ima preko 15 tisuća aktivnih instalacija, ali sasvim smo sigurni da je osmislio drugu koja će premašiti ovaj broj korisnika...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se