Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ZET

Od danas ZET-ove karte ne možete kupiti na dobro poznatom mjestu

Objavljeno 03.04.2017.

ZET-ove polusatne karte u iznosu od četiri kune razveselile su stanovnike Zagreba čim su krenule u prodaju, a sada ih se, baš kao i standardne karte, više neće moći nadopuniti niti kupiti na dobro poznatome kiosku Tiska.

Od travnja dvije tramvajske linije voze još dalje, a stižu i promjene u voznom redu drugih linija

Objavljeno 31.03.2017.

Nakon uvođenja polusatnih karata koje su u samo mjesec dana ZET-u donijele zaradu od 14,8 milijuna kuna jer se prodaju ko lude, stižu vijesti koje će razveseliti one koji gravitiraju istočnom dijelu grada Zagreba.

ZET uvodi besplatan wifi i u autobuse – evo na kojim linijama možete surfati

Objavljeno 14.03.2017.

S jučerašnjim danom počeo je ZET-ov pilot projekt besplatnog interneta što je razveselilo mnoge putnike, osobito one mlađe.

Razveselit će vas nova Bandićeva odluka: Evo što će se dogoditi ako vas kontrolor ZET-a ulovi bez karte prvi put

Objavljeno 09.03.2017.

Gradonačelnik Milan Bandić ne prestaje iznenađivati građane Zagreba. Nakon uvođenja polusatne karte u Zagreb i okolicu te smanjenja cijene mjesečnih pokaznih karti na red su došli i oni koji se 'švercaju'.

Suradnja ZET-a i HŽ-a: Od danas jeftiniji studentski mjesečni pokaz

Objavljeno 01.03.2017.

Jučerašnjim potpisivanjem ugovora, Zagrebački Holding i HŽ snizili su cijene mjesečnih karata za 35 posto. Mnogi ovo smatraju predizbornim trikom, ali studenti mogu zadovoljno trljati ruke jer je cijena novih studentskih karata za prigradsku željeznicu puno niža.

Kava ili predavanje? Student s FER-a osmislio aplikaciju za praćenje izostanaka s faksa

Objavljeno 28.02.2017.

Mislav Magerl je 23-godišnji student FER-a kojemu rad na raznim projektima nije stran. Njegova najpoznatija aplikacija za pregledavanje voznog reda tramvaja i autobusa ZetApp ima preko 15 tisuća aktivnih instalacija, ali sasvim smo sigurni da je osmislio drugu koja će premašiti ovaj broj korisnika...

Od sutra jeftinija karta i u drugim gradovima: Provjerite gdje se sve možete voziti za 4 kune

Objavljeno 28.02.2017.

Od 1. ožujka polusatna karta uvodi se i na autobusnim relacijama unutar šest susjednih gradova i općina.

Polusatna karta stiže i u Veliku Goricu: Studenti iz ovog grada napokon će jeftinije putovati

Objavljeno 16.02.2017.

Izgleda da je ZET-ova novina u obliku polusatne karte od četiri kune pun pogodak: putnici su poludjeli za njima, a osobito studenti koji više ne moraju strahovati od neugodnih susreta s kontrolom.

Moraš li doista pokazati osobnu iskaznicu? Razbijamo sve mitove vezane uz ovlasti kontrolora ZET-a

Objavljeno 15.02.2017.

Ovlasti kontrolora u javnome prijevozu i dalje zbunjuju studente kojima često nije jasno kako postupiti u pojedinim situacijama, a da to bude u skladu sa zakonima.

A samo su joj 23 godine: Maja je studentica, direktorica vlastite kompanije, inovatorica...

Objavljeno 01.02.2017.

Maja je prije pet godina s Korčule došla u Split na studij ekonomije. S kovčegom u ruci i nekoliko inovativnih ideja u glavi, osamnaestogodišnja Maja nije ni razmišljala da će u svega par godina ostvariti zavidnu karijeru na kojoj bi joj mogli zavidjeti i mnogo stariji kolege.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se