Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ZET

Pronađi svoj poslovni par: Počinju prijave za Career Speed Dating

Objavljeno prije 4 dana

Počinju prijave poduzeća za drugi Career Speed Dating, jedinstveni spoj razgovora za posao i speed datinga koji je nastao suradnjom Centra karijera FER-a i eSTUDENTa.

Kad zbog gužve prekoračiš 'akademsku četvrt': Odsad potvrdu o kašnjenju printaj na računalu!

Objavljeno 29.08.2017.

Iako je odlazak na predavanja studentima ipak malo ležerniji nego učenicima, svejedno se od njih očekuje da u određenom postotku prisustvuju predavanjima.

Neugodna iskustva u javnom prijevozu: 'Išla sam na faks, nije bila gužva, a on se nabijao na mene'

Objavljeno 28.08.2017.

Javni prijevoz je, nažalost, mnogim manijacima i perverznjacima prilika da se približe ženama i djevojkama, posebice kada je u tramvajima ili autobusima gužva...

'Stavljajte profilne s dečkima da ne muvam džabe': Beogradski student urnebesnom objavom nasmijao regiju

Objavljeno 24.08.2017.

Koliko vam se puta dogodilo da ste na Facebooku zamijetili neku osobu koja vam se na prvu svidjela pa ste ju dodali, započeli priču i onda shvatili da nemate šanse jer je već zauzeta? Sigurno barem nekoliko puta, a jednom studentu iz Beograda su takve situacije očigledno dozlogrdile pa je napisao objavu o tome.

Brucoš i 'iskusnjara': Domaći poduzetnik na fejsu napisao urnebesni vic o studentima

Objavljeno 01.08.2017.

Koračajući stazama studentskog života vidimo i sami koliko je on pun ironije, a često i crnog humora. Budući da bez smijeha i šale na vlastiti račun vjerojatno ne bismo preživjeli studiranje, jedan vic o studentima na svom Facebooku napisao je poduzetnik Saša Cvetojević.

U ZET-u više nikada neće biti plaćanja karte SMS-om: Studenti otkrili zašto su voljeli ovu opciju

Objavljeno 15.05.2017.

Mogućnost plaćanja tramvajske i autobusne karte u Zagrebu ne postoji još od 2013., iako su ovu opciju svi putnici izuzetno voljeli, a studenti osobito.

Tko se boji neuspjeha još? 15 studenata ekonomije potiče poduzetništvo kroz HUKI

Objavljeno 12.05.2017.

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) jest udruga koju su osmislili studenti zagrebačke Ekonomije čiji je cilj povezati mlade s uspješnim poduzetnicima iz cijelog svijeta kao i sa studentima s drugih sveučilišta.

'Daj dokumente ili ću ti skenirati osobnu': ZET-ovi kontrolori studentima prijete uređajem iz budućnosti

Objavljeno 05.05.2017.

Naš članak o ovlastima kontrolora ZET-a i slijedom istih informacije o tome što smiju, a što ne smiju raditi kada uhvate putnika bez karte izazvao je veliko zanimanje među studentima. Među komentarima na tekst najčešći se spominjao infracrveni uređaj kojim kontrolori prijete mladima kad ih uhvate bez prijevozne karte.

Novosti iz ZET-a: Pretplatna karta i za izvanredne studente – provjerite od kojeg datuma

Objavljeno 28.04.2017.

Prema dosadašnjim odredbama, pravo na studentsku pretplatnu kartu ostvarivali su, isključivo, studenti koji su pohađali redovan studij.

Od danas ZET-ove karte ne možete kupiti na dobro poznatom mjestu

Objavljeno 03.04.2017.

ZET-ove polusatne karte u iznosu od četiri kune razveselile su stanovnike Zagreba čim su krenule u prodaju, a sada ih se, baš kao i standardne karte, više neće moći nadopuniti niti kupiti na dobro poznatome kiosku Tiska.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se