Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom anketa

 Važno je zvati se magistar: zašto bakalaureat jednostavno nije dovoljan

Objavljeno 22.08.2015.

U Hrvatskoj ne postoji puno mogućnosti za prvostupnike i zato gotovo svi studenti žele upisati diplomski studij. Iako je Bolonjskim procesom uvedena titula prvostupnika, čini se da nju zapravo nitko ne želi.

16 razlika u seksualnim životima studenata i studentica

Objavljeno 08.07.2015.

Studentski portal Hexjam proveo je godišnju anketu o seksualnim navikama studenata koja je otkrila mnoge seksi, seksi rezultate. Ako dijeliš stan s cimerom, znaš li da su ogromne šanse da mu se sviđaš?

Puni kapacitet studentskih domova u prosincu: studenti skeptični oko roka završetka radova

Objavljeno 07.07.2015.

Pomoćnica ravnatelja Studentskog centra za smještaj, Ružica Rajšić, gostovala je krajem lipnja u emisiji Govornica na HRT 4 zajedno s Damirom Ivšićem, projektantom obnove studentskih domova.

Studenti nisu promiskuitetni: tijekom studiranja promijene puno manje partnera no što se misli

Objavljeno 26.06.2015.

Ispitivanje seksualnih navika studenata, provedeno na portalu Hexjam, pokazalo je da ipak nisu onoliko promiskuitetni kako ih se često smatra. Najveći broj studenata tijekom faksa promijeni samo jednog partnera.

ANKETA: Koji je najteži ispit na tvom studiju?

Objavljeno 23.03.2015.

Svi znamo za one neke ispite koji se polažu u nedogled ili pred komisijom, one neke profesore koji su strogi, ali nikako pravedni, one popise literature na kojima se nalazi hrpa naslova koji su možda već i izbačeni iz knjižnica...

Siromašni, skromni i zadovoljni – rezultati ankete otkrivaju s koliko džeparca raspolažu hrvatski studenti

Objavljeno 09.03.2015.

Portal MojFaks odlučio je provesti anketu među hrvatskim studentima kako bi saznali s koliko novaca mjesečno raspolažu, jesu li zadovoljni svojim budžetom i je li im dostatan za pokrivanje troškova studentskog života.

Stopa nezaposlenosti mladih najviša u Španjolskoj, Grčkoj i Hrvatskoj

Objavljeno 19.01.2015.

Prema podacima Europske komisije iz nedavno objavljenog pregleda tržišta rada, u studenom prošle godine u Hrvatskoj je stopa nezaposlenosti mladih iznosila 45,5%. Iako je i dalje riječ o visokom udjelu, na godišnjoj razini nezaposlenost mladih smanjena je 2,2 postotna boda.

ANKETA: Kvaliteta prehrane studenata - što i kako jedu hrvatski studenti?

Objavljeno 26.11.2014.

Jedna od stvari kojom nas plaše prije odlaska na faks, uz priče o očajnim studentskim domovima i kolegama koji vječno lutaju hodnicima jer ne žele diplomirati, svakako je grozomorna prehrana zbog koje ćete se sigurno udebljati nekoliko kilica.

'Dr. Franjo Tuđman': najveći splitski studentski dom dobio ime!

Objavljeno 30.10.2014.

Na pročelju tog velikog objekta u kojem je smješteno oko 600 mladih već je postavljena i tablica s nazivom Studentski dom “Dr. Franjo Tuđman”…

Čak 82% ispitanika posao traži putem oglasa!

Objavljeno 29.10.2014.

Ne kaže se uzalud da je traženje posla 'posao s punim radnim vremenom'. Ipak, bitan je i način na koji nešto radimo, stoga je portal MojPosao provjerio kako građani najčešće traže posao u anketi provedenoj na gotovo 400 ispitanika.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se