Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom anketa

Kad voziš, ne fotkaj ‘selfije’: istraživanje otkrilo da mladi škljocaju za volanom

Objavljeno 01.10.2014.

Istraživanje koje je provela jedan od giganata auto-industrije pokazalo je da su mladi vozači malo preopušteni za volanom – dok okidaju selfije prilikom vožnje, pogled im skreće s ceste i taj period nepažnje proteže se u duljini od 5 nogometnih igrališta.

Zabrinjavajući rezultati ankete – čak 72% studenata ispaštalo zbog nekorektnog ponašanja profesora!

Objavljeno 30.09.2014.

Anketa koju smo proveli na portalu MojFaks pokazala je da se alarmantno velik postotak studenata susreo s nekorektnim ponašanjem profesora na fakultetima, a jednako velik broj ispitanika skeptičan je po pitanju sankcioniranja samovolje profesora.

‘Kao lički medvjedi’: koliko su sveučilišni profesori zaštićeni?

Objavljeno 25.09.2014.

Profesor Radovan Grandić sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu neće snositi nikakve sankcije zbog toga što je studente godinama zastrašivao i tjerao da kupuju njegove knjige kako bi položili ispit.

Čak 39% ispitanika za uvođenje ruskog u hrvatske škole!

Objavljeno 06.08.2014.

Poznavanje stranih jezika itekako je važno na sve konkurentnijem tržištu rada. Znanje engleskog jezika se podrazumijeva te se očekuje i 'baratanje' drugim jezicima. Koje jezike bi trebalo uvesti u obrazovni sustav radi potreba tržišta rada, istražio je portal EduCentar na više od 450 ispitanika...

Anketa otkrila: osim puno teorije, formalno obrazovanje uči nas snalažljivosti

Objavljeno 20.05.2014.

Formalno obrazovanje je, prema definiciji, oblik obrazovanja koji se provodi u školskim institucijama i propisan je pravnim aktima. Što takav oblik obrazovanja donosi svakom od polaznika, istražio je portal EduCentar u anketi provedenoj na gotovo 300 ispitanika.

Opa! Čak 47% Hrvatica izašlo je iz kuće bar jednom bez gaćica

Objavljeno 16.03.2014.

Jučer smo prenijeli vijest o rezultatima istraživanja koje je proveo Vanity Fair, a u kojem su pitali žene nose li gaćice kad izlaze iz kuće, neovisno jesu li obukle suknju ili hlače.

Suvremene tehnike prepisivanja – kako to izgleda danas?

Objavljeno 13.03.2014.

Portal Školegijum objavio je rezultate ankete o prepisivanju koju su proveli i analizirali krajem veljače, a ispitali su 310 studenata i učenika iz cijele BiH, Hrvatske i Srbije. Evo što su zaključili.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se