Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom apel

I studenti mole za zatvaranje fakulteta: Ovdje dnevno prođu tisuće ljudi, a na predavanja išli i kolege koji su bili u inozemstvu...

Objavljeno 12.03.2020.

Nakon što su na Zdravstvenom veleučilištu pojedina predavanja i rokovi otkazani, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu poslao je saopćenje studentima o obustavljanju svih skupova, uključujući nastavu te akademske i javne događaje, sa stotinu ili više sudionika.

Franka, ovako se to radi! Zadarski studenti spojili sve naše pjesme s Eurosonga u jedan megahit

Objavljeno 10.05.2018.

Studenti Sveučilišta u Zadru okupljeni u a capella grupu naziva A.K.A. Crescendo svojim nastupima i videima na YouTubeu već neko vrijeme oduševljavaju javnost. Budući da svi bruje o Euroviziji i o tome da je hrvatska predstavnica Franka Batelić ispala iz natjecanja, dečki i cure iz grupe napravili su svoju verziju pjesme za Eurosong i opet rasturili.

Netko je pitao hoće li i ove godine biti vjeronauka u studentskom domu, a onda je krenula žestoka rasprava

Objavljeno 15.09.2016.

Vjerska tematika uvijek studente potakne na raspravu, a tako je bilo i ovaj put.

Zapele i 'braniteljske' stipendije: 'Naši su očevi bili na prvoj crti, a mi smo vam na zadnjem mjestu'

Objavljeno 21.06.2016.

Nakon trakavice zvane državna stipendija, iz pozadine polako nadire još jedan veliki neriješeni problem – onaj braniteljskih stipendija.

Zadarski sveučilištarci obradili hit pjesmu 'Tango': Dečak oduševljen

Objavljeno 01.07.2015.

Zadarska sveučilišna a cappella grupa A.K.A. Crescendo objavila je obradu poznate pjesme 'Tango' grupe Vatra koja je ove godine osvojila četiri Porina među kojima je i onaj za hit godine.

Studenti stali uz don Stojića: 'Napad na njega je napad na nas!'

Objavljeno 09.04.2014.

Molitvena grupa studenata 'Mladi za mir' stala je obranu don Damira nakon njegovih izjava da 'silovana žena ne može ostati trudna'.

Sve o seksu, predigri i pobačajima zna studentski kapelan Damir Stojić!

Objavljeno 07.04.2014.

U jeku obnovljene rasprave o pravu žene na pobačaj koja konstantno tinja u hrvatskoj javnosti, a s vremena na vrijeme se raspiri do granica apsurda, oglasio se i studentski kapelan Damir Stojić.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se