Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom aplikacija

Sve za faks u jednoj aplikaciji: Studentica ekonomije svojom idejom kolegama olakšala studij

Objavljeno 28.03.2018.

Kada studenti imaju sve na jednom mjestu tada se lakše snalaze tijekom studija, a upravo je to svojim kolegama omogućila studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ona je osmislila aplikaciju 'Ekonomist' koja budućim menadžerima omogućuje da dobiju informacije o studentskom životu, uslugu studomata, pronalaženje najbliže menze te mnoštvo korisnih stvari.

Instalirati odmah: Ova aplikacija platit će vam da ne buljite u svoj mobitel na predavanjima

Objavljeno 08.03.2018.

Ovisnost o pametnim telefonima uzela je maha - nebrojeno mnogo puta sami sebe uhvatiti da buljimo u ekran bez nekog posebnog razloga. Hvatamo se mobitela i onda kada to nije potrebno što postaje sve češći problem kod mladih, posebice studenata.

Odmah znate imate li šanse: Aplikacija umjesto vas računa bodove na natječaju za stipendije

Objavljeno 25.01.2018.

Napokon genijalna stvar koja riješava sve nedoumice. Čekamo da se proširi po cijeloj Hrvatskoj.

Student medicine iz Osijeka ima ideju vrijednu 2000 kuna: Osmislio aplikaciju koja bi svima olakšala život tijekom studija

Objavljeno 23.01.2018.

Među nagrađenima za Najbolju poduzetničku ideju 2017. godine našao se i Vedran Đambić, student šeste godine medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku. Ovaj se student u natjecanje prijavio s idejom koja bi, kako smatra, mogla koristiti svim studentima i olakšati im život tijekom studiranja.

 Odzvonilo živciranju u prometu: Mladi Zagrepčanin aplikacijom riješio problem traženja parkinga

Objavljeno 28.12.2017.

Karlo Starčević je nedavno diplomirao biologiju, ali to ga nije spriječio da se baci u 'biznis' s aplikacijama. Njegova aplikacija zove se 'WePark' i trebala bi olakšati traženje parkinga po gradu što je vozačima postala prava tlaka.

Studirate pravo? Odsad pomoću aplikacije do prakse u odvjetničkim uredima

Objavljeno 14.12.2017.

Nedavno smo prenijeli pismo zabrinutog studenta sa zagrebačkog Prava koji tvrdi da studenti imaju premalo prakse te sa studija izlaze bez ikakvog odvjetničkog iskustva. No, taj student i drugi studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu mogu odahnuti jer stiže aplikacija 'Praktična nastava'.

Student osmislio aplikaciju za vožnju taxijem: Vrati se kući sigurno čak i kad nemaš novca, a baterija je prazna

Objavljeno 12.12.2017.

Ako se i vama ponekad dogodi da vam se tijekom izlaska isprazni baterija na mobitelu ili da izgubite torbicu s novčanikom, onda znate da je ovo genijalna ideja.

Ne trebate 'keš': Studenti će ZET-ove karte kupovati pomoću aplikacije, a pokaze 'puniti' na portalu

Objavljeno 24.11.2017.

Za novi oblik plaćanja karata u Zagrebačkom električnom tramvaju i punjenja pokaza neće biti potrebna gotovina, a čak ni novac na bankovnom računu. Naime, plaćanje karata uskoro će se moći obavljati preko aplikacije, a pokazi će se puniti preko portala.

Jednim klikom provjeri iznos koji si zaradio na ugovor: Omiljena aplikacija studenata koji strahuju od poreza spremna za korištenje

Objavljeno 21.11.2017.

Nakon nekoliko mjeseci razvoja i jednako toliko sastanaka, Sumirra je ponovno dostupna za korištenje!

Instalirati odmah! Nova aplikacija prikazuje gužvu u menzi, dnevne menije, stanje na iksici...

Objavljeno 09.11.2017.

Službena aplikacija Sveučilišta u Splitu, naziva UNISpoT, pokazuje sve na jednom mjestu za splitske studente. Osim što preko aplikacije studenti mogu provjeriti stanje u menzi, oni mogu vidjeti i najnoviju ponudu poslova te poslati anonimnu pohvalu ili primjedbu o splitskom Sveučilištu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se