Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom aplikacija

ChiChi: Nova aplikacija mjeri veličinu grudi

Objavljeno 18.12.2015.

Nećete vjerovati kako!

iPhone aplikacija studentu spasila život

Objavljeno 29.10.2015.

U svom telefonu sigurno imaš milijardu aplikacije koje nikada ne koristiš, a mogle bi te iznenaditi svojom učinkovitošću! Mnogo aplikacija može ti pomoći, posebice u kriznim situacijama...

 Genijalna ideja: Studenti osmislili aplikaciju koja te 'prati kući' noću

Objavljeno 03.09.2015.

Deseci tisuća ljudi diljem svijeta koriste novu mobilnu apliakciju koja im omogućuje da ih prijatelji prate kući noću kad se ne osjećaju najsigurnije na svijetu.

Dva studenta FOI-a osmislila aplikaciju za pomoć pri učenju – uniPepper

Objavljeno 10.03.2015.

Aplikacija uniPepper trebala bi pomoći svim studentima i olakšati im život tako što će s vremenom sakupiti i ponuditi informacije, skripte i ostale korisne materijale za učenje koje možete ocijeniti, komentirati i koristiti kako vas volja. Uz ovaj ozbiljan (i ponekad dosadan) dio vezan uz učenje i štrebanje, aplikaciju su "začinili" i elementima gejmifikacije koji bi trebali proces učenja učiniti zabavnijim, ali i potaknuti studente na kolegijalnost.

Aplikacija koji tvojim roditeljima javi kad god se ne pojaviš na predavanju

Objavljeno 23.02.2015.

Jedna od najboljih stvari koje donosi studentski život je samostalnost. Ovo je posebno istinito ako živiš na kampusu ili si na stanu – ukratko, daleko od roditelja.

Vitastiq - hrvatski startup pokorio svjetske medije

Objavljeno 10.02.2015.

Najvažniji svjetski mediji poput Yahooa, Venture Beata, Unwirea, Springwisea, Samsung SSIC-a podržali su hrvatski startup te omogućili zanimljivom Vitastiq projektu da postane najuspješniji hrvatski start-up.

Asistent s FOI-a dobio nagradu ‘Ponos Hrvatske’

Objavljeno 03.02.2015.

Boris Tomaš, asistent na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu dobitnik je prestižne nagrade Ponos Hrvatske za 2014. godinu.

RefME: aplikacija koja vam pomaže napraviti popis bibliografskih jedinica

Objavljeno 11.12.2014.

Nova aplikacija osmišljena je tako da vam skrati vrijeme zamornog pisanja popisa literature na kraju seminara, eseja, diplomskih, magistarskih i doktorskih radova.

Prva aplikacija s jelovnicima zagrebačkih menzi

Objavljeno 24.11.2014.

Predstavljamo vam prvu aplikaciju koja sadržava jelovnike zagrebačkih menzi.

Rasturi matišu pomoću telefona: aplikacija za rješavanje matematičkih zadataka

Objavljeno 21.10.2014.

Da bi vidjeli rješenje nekog zadatka, sve što trebate je uperiti kameru, a hrvatska aplikacija PhotoMath će prikazati rješenje i sve korake koji vode do rješenja. Ovo je prva takva aplikacija na svijetu!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se