Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom aplikacija

Vitastiq - hrvatski startup pokorio svjetske medije

Objavljeno 10.02.2015.

Najvažniji svjetski mediji poput Yahooa, Venture Beata, Unwirea, Springwisea, Samsung SSIC-a podržali su hrvatski startup te omogućili zanimljivom Vitastiq projektu da postane najuspješniji hrvatski start-up.

Asistent s FOI-a dobio nagradu ‘Ponos Hrvatske’

Objavljeno 03.02.2015.

Boris Tomaš, asistent na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu dobitnik je prestižne nagrade Ponos Hrvatske za 2014. godinu.

RefME: aplikacija koja vam pomaže napraviti popis bibliografskih jedinica

Objavljeno 11.12.2014.

Nova aplikacija osmišljena je tako da vam skrati vrijeme zamornog pisanja popisa literature na kraju seminara, eseja, diplomskih, magistarskih i doktorskih radova.

Prva aplikacija s jelovnicima zagrebačkih menzi

Objavljeno 24.11.2014.

Predstavljamo vam prvu aplikaciju koja sadržava jelovnike zagrebačkih menzi.

Rasturi matišu pomoću telefona: aplikacija za rješavanje matematičkih zadataka

Objavljeno 21.10.2014.

Da bi vidjeli rješenje nekog zadatka, sve što trebate je uperiti kameru, a hrvatska aplikacija PhotoMath će prikazati rješenje i sve korake koji vode do rješenja. Ovo je prva takva aplikacija na svijetu!

Priča o uspjehu: Zagrebački studenti u 25 dana zaradili milijun kuna!

Objavljeno 25.09.2014.

Živimo u eri kulta tijela: pumpaju se bicepsi i tricepsi, trče se ultramaratoni, i to ne samo radi lijepog mladenačkog izgleda, nego i radi zdravlja – želje da se živi što dulje i što kvalitetnije. Neki od tih motiva sigurno je vodio i inovativni splitsko-zagrebački dvojac Nikolu Mratinića i Luku Macnera u stvaranju aplikacije koja nevjerojatnom brzinom osvaja umreženi planet.

'Couple' - aplikacija za sve vas 'ljigave' parove!

Objavljeno 31.07.2014.

U zadnje se vrijeme popularizirala jedna vrsta društvenih aplikacija – onih koje se specijaliziraju za parove. Ovdje ne postoje liste prijatelja i neprijatelja, bivši, bivše, naporni stalkeri. Postojite samo vas dvoje. Jedna od trenutno najpopularnijih takvih aplikacija zove se Couple, a dostupna je za Android i iOS, uz mogućnost pristupa i putem preglednika na računalu, objavljuju u recenziji na portalu Idesh.net.

U laži su kratke noge: aplikacija otkriva preljub vašeg partnera!

Objavljeno 21.07.2014.

Ako ste ikada sumnjali u partnerovu vjernost i željeli znati svaki njegov korak, napokon je stigla aplikacija kojom možete hraniti bolesnu ljubomoru.

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osmislili aplikaciju ‘Hitni smještaj’

Objavljeno 27.05.2014.

Katastrofalne poplave koje su nanijele neprocjenjivu štetu Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji nagnale su mnoge da pomognu kako god znaju i koliko god mogu...

ZET blokirao studentsku aplikaciju ZETcheck: 'Ilegalna je'!

Objavljeno 30.04.2014.

Ova aplikacija bila je slična displayevima postavljenim na tramvajskim stanicama, samo što je za razliku od njih, uvijek pokazivala točno vrijeme dolaska tramvaja. A ZET očito ima problema s tim.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se