Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom aplikacija

Koliko si vremena izgubio na Facebooku ? Ova aplikacija zna!

Objavljeno 29.01.2014.

Sljedeći tjedan Facebook slavi deseti rođendan. Nastao je u studentskoj sobi Mark Zuckerberga i njegovih prijatelja 04.02.2004. godine. Vjerojatno nisu ni sanjali što pokreću!

Seks i Google naočele  – napokon se uvukao i u naše krevete!

Objavljeno 22.01.2014.

Prošlo je dosta vremena otkada se tehnologija uvukla u sve dijelove našeg života, stoga ne čudi da je napokon pronašla put i do naših kreveta.

Kako razvijati i programirati aplikacije za Windows Phone 7

Objavljeno 13.01.2012.

Microsoft Hrvatska, u sklopu natjecanja Windows Phone 7 App Challenge, organizira dvodnevno događanje 'WP7 Hackathon', tijekom kojeg će studenti naučiti programirati aplikacije za platformu Windows Phone 7.

iStudiez Pro - odlična iPhone aplikacija za studente

Objavljeno 19.07.2010.

Možda postotak naših studenata koji posjeduju Appleovu igračkicu nije nešto senzacionalan, ali ipak predstavljamo izuzetnu aplikaciju za sretnike koji u džepu furaju indeks i iPhone – iStudiez Pro

Faks radi svoju iPhone aplikaciju

Objavljeno 07.07.2010.

Kod nas se fakulteti još muče činjenicom radi li lokalni fotokopirni stroj no sveučilište u Coloradu izbaciti će uskoro iPhone aplikaciju za interno korištenje studenata...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se