Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom aplikacija

U laži su kratke noge: aplikacija otkriva preljub vašeg partnera!

Objavljeno 21.07.2014.

Ako ste ikada sumnjali u partnerovu vjernost i željeli znati svaki njegov korak, napokon je stigla aplikacija kojom možete hraniti bolesnu ljubomoru.

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osmislili aplikaciju ‘Hitni smještaj’

Objavljeno 27.05.2014.

Katastrofalne poplave koje su nanijele neprocjenjivu štetu Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji nagnale su mnoge da pomognu kako god znaju i koliko god mogu...

ZET blokirao studentsku aplikaciju ZETcheck: 'Ilegalna je'!

Objavljeno 30.04.2014.

Ova aplikacija bila je slična displayevima postavljenim na tramvajskim stanicama, samo što je za razliku od njih, uvijek pokazivala točno vrijeme dolaska tramvaja. A ZET očito ima problema s tim.

Smiju li se, podriguju ili plaču? Aplikacija otkriva kako prijatelji reagiraju na sadržaje koje im šaljete!

Objavljeno 17.04.2014.

Ovom aplikacijom možete vidjeti kako vaši prijatelji reagiraju na fotografije koje im šaljete. Tvrtka koja ju je osmislila, nada se da će Reactr približiti prijatelje još više, posebno one koji žive daleko jedni od drugih.

Pronađite malezijski avion pomoću ove aplikacije!

Objavljeno 18.03.2014.

Deset dana nakon nestanka aviona Malaysian Airlinesa pojavila se i aplikacija kojoj je cilj "pomoći" u rješavanju misterija i pronalasku aviona sa 239 ljudi.

Nema više čekanja – ZETcheck je aplikacija koja zna kada vam stiže tramvaj!

Objavljeno 18.03.2014.

Čekanje tramvaja nije najzabavanija stvar na svijetu, zar ne? Posebno onaj dio kada se na displayu koji prikazuje vrijeme dolaska tramvaja brojevi samo odjednom promjene. E pa sada više ne morate šiziti radi toga.

Nova aplikacija samo za dečke – automatski šalje ljubavne poruke tvojoj curi!

Objavljeno 27.02.2014.

Ako vam je djevojka ikada prigovarala što joj ne šaljete sms-ove dovoljno često ili što zaboravljate odgovoriti na njenu ljubavnu poruku, sada je tu rješenje!

Aplikacija “Menzona” – da se više nikad ne izgubite tražeći menzu

Objavljeno 26.02.2014.

Jeste li se ikada osjećali kao Dorothy koja ne zna je li stigla u Kanzas ili nije? Ako nemate omiljenu menzu kojoj ste odani i svrbe vas stopala pa biste rado menije kušali svaki dan u drugom interijeru - preuzmite besplatnu aplikaciju Menzona!

Koliko si vremena izgubio na Facebooku ? Ova aplikacija zna!

Objavljeno 29.01.2014.

Sljedeći tjedan Facebook slavi deseti rođendan. Nastao je u studentskoj sobi Mark Zuckerberga i njegovih prijatelja 04.02.2004. godine. Vjerojatno nisu ni sanjali što pokreću!

Seks i Google naočele  – napokon se uvukao i u naše krevete!

Objavljeno 22.01.2014.

Prošlo je dosta vremena otkada se tehnologija uvukla u sve dijelove našeg života, stoga ne čudi da je napokon pronašla put i do naših kreveta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se