Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom aplikacija

Smiju li se, podriguju ili plaču? Aplikacija otkriva kako prijatelji reagiraju na sadržaje koje im šaljete!

Objavljeno 17.04.2014.

Ovom aplikacijom možete vidjeti kako vaši prijatelji reagiraju na fotografije koje im šaljete. Tvrtka koja ju je osmislila, nada se da će Reactr približiti prijatelje još više, posebno one koji žive daleko jedni od drugih.

Pronađite malezijski avion pomoću ove aplikacije!

Objavljeno 18.03.2014.

Deset dana nakon nestanka aviona Malaysian Airlinesa pojavila se i aplikacija kojoj je cilj "pomoći" u rješavanju misterija i pronalasku aviona sa 239 ljudi.

Nema više čekanja – ZETcheck je aplikacija koja zna kada vam stiže tramvaj!

Objavljeno 18.03.2014.

Čekanje tramvaja nije najzabavanija stvar na svijetu, zar ne? Posebno onaj dio kada se na displayu koji prikazuje vrijeme dolaska tramvaja brojevi samo odjednom promjene. E pa sada više ne morate šiziti radi toga.

Nova aplikacija samo za dečke – automatski šalje ljubavne poruke tvojoj curi!

Objavljeno 27.02.2014.

Ako vam je djevojka ikada prigovarala što joj ne šaljete sms-ove dovoljno često ili što zaboravljate odgovoriti na njenu ljubavnu poruku, sada je tu rješenje!

Aplikacija “Menzona” – da se više nikad ne izgubite tražeći menzu

Objavljeno 26.02.2014.

Jeste li se ikada osjećali kao Dorothy koja ne zna je li stigla u Kanzas ili nije? Ako nemate omiljenu menzu kojoj ste odani i svrbe vas stopala pa biste rado menije kušali svaki dan u drugom interijeru - preuzmite besplatnu aplikaciju Menzona!

Koliko si vremena izgubio na Facebooku ? Ova aplikacija zna!

Objavljeno 29.01.2014.

Sljedeći tjedan Facebook slavi deseti rođendan. Nastao je u studentskoj sobi Mark Zuckerberga i njegovih prijatelja 04.02.2004. godine. Vjerojatno nisu ni sanjali što pokreću!

Seks i Google naočele  – napokon se uvukao i u naše krevete!

Objavljeno 22.01.2014.

Prošlo je dosta vremena otkada se tehnologija uvukla u sve dijelove našeg života, stoga ne čudi da je napokon pronašla put i do naših kreveta.

Kako razvijati i programirati aplikacije za Windows Phone 7

Objavljeno 13.01.2012.

Microsoft Hrvatska, u sklopu natjecanja Windows Phone 7 App Challenge, organizira dvodnevno događanje 'WP7 Hackathon', tijekom kojeg će studenti naučiti programirati aplikacije za platformu Windows Phone 7.

iStudiez Pro - odlična iPhone aplikacija za studente

Objavljeno 19.07.2010.

Možda postotak naših studenata koji posjeduju Appleovu igračkicu nije nešto senzacionalan, ali ipak predstavljamo izuzetnu aplikaciju za sretnike koji u džepu furaju indeks i iPhone – iStudiez Pro

Faks radi svoju iPhone aplikaciju

Objavljeno 07.07.2010.

Kod nas se fakulteti još muče činjenicom radi li lokalni fotokopirni stroj no sveučilište u Coloradu izbaciti će uskoro iPhone aplikaciju za interno korištenje studenata...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se