Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom asistent

Zagrebački studenti osmislili 'Instagram za hranu': Zaboravite dućane, naučite kuhati, naručite namirnice - sve s jednom aplikacijom!

Objavljeno 18.04.2018.

Koliko ste se puta našli u situaciji da niste bili sigurni što biste kuhali, a kada ste se konačno nečega dosjetili, baš tih namirnica niste imali u hladnjaku? Rješenje za takve naizgled beznadne situacije smislio je tim zagrebačkih studenata i nazvao ga FoodIn.

'Jedan je osoba koju vidiš, a drugi mitsko biće': Studenti duhovito objasnili razlike između ASISTENTA i PROFESORA

Objavljeno 29.03.2018.

Prije nego profesor dođe na tu 'poziciju', okušat će se u ulogama asistenta ili docenta. Asistent je zvanje u kojima budući profesori provode nekoliko godina i često više vremena provode sa studentima od samih profesora.

'Zažmiri' samo na nekim kolegijima: Asistent priznao kad i zašto dopušta studentima da prepisuju na ispitu

Objavljeno 08.02.2018.

Zamislite da ste na njegovom mjestu: završili ste taj studij, radite na fakultetu na kojemu ste stekli diplomu i nadgledate studente koji pišu ispit koji vam neće biti bitan, kako za kasniji tok studiranja tako i za buduću karijeru. Biste li im dozvolili da prepisuju?

Dovoljno je ovih 5 sitnica: Studentica političkih znanosti otkriva kako se zaposliti na njenom faksu

Objavljeno 05.02.2018.

Što studente najčešće izluđuje kod profesora i asistenata? Isto ono što izluđuje profesore kod studenata – nemar i ofrlje obavljen posao.

Asistentica otkrila što studenti pretražuju na internetu tijekom predavanja

Objavljeno 02.05.2017.

Stara izreka kaže da je 'povijest učiteljica života', a što bi se onda moglo reći za povijest pretraživanja na internetu? Dok tražimo odgovor na to pitanje, jedna asistentica s fakulteta zavirila je u 'history' svojih studenata i rezultatima šokirala kolege.

Zabranjeno voće: savjeti kako ‘zbariti’ asistenta na fakultetu

Objavljeno 28.08.2014.

Mnogi su se barem jednom našli u sličnoj škakljivoj situaciji. Kasnite na prvo predavanje, uletavate u dvoranu, a kad tamo – prezgodna asistentica ili markantni asistent. Možda ste se okušali u zavođenju koje baš i nije prošlo najbolje ili još uvijek sanjarite o takvom scenariju. Sada možete svoje snove pretvoriti u stvarnost, ako je vjerovati članku objavljenome u jednome studentskom listu.

Škola javnih nastupa i prezentacijskih vještina

Objavljeno 16.04.2012.

Škola javnih nastupa i prezentacijskih vještina će se održati 21. i 22. travnja 2012. u Auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, pod pokroviteljstvom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se