Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom balans

Učenje VS. zarada: Studentica otkriva kako najbolje balansirati posao i faks

Objavljeno 03.05.2019.

Svaka mlada osoba, nakon završene srednje škole pred sobom ima važan zadatak – odabrati posao ili željeni fakultet. Ono što većina odabere je nastavak svog obrazovanja uz neki posao, kako bi se reklo, 'sa strane'. Glavno pitanje je, je li to moguće? Ono najbitnije je zapravo pronaći balans između fakultetskih obaveza i posla. No, kao što mnogobrojna iskustva pokazuju, moguće je. Kao i uvijek, potreban je trud, upornost, motivacija i organiziranost.

Između preživljavanja i školovanja: Studenti ispričali da im fakultetske obaveze trpe jer moraju raditi

Objavljeno 19.06.2018.

Više tisuća studenata s uzbuđenjem čeka donošenje Zakona o obavljanju studentskih poslova, i to osobito izvanredni studenti kojima će se sada po prvi put pružiti mogućnost legalnog rada preko student-servisa. No, studenti koji rade kako bi si uspjeli isfinancirati fakultet i život teško balansiraju između posla i akademskih obaveza. K tome, otkrivaju da nerijetko žrtvuju fakultetske obaveze zbog poslovnih.

Diplomom do samoće: Fakultetski obrazovane žene sve teže pronalaze bračnog partnera

Objavljeno 19.05.2016.

Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila.

Prepucavanja gradskih vlasti i Vlade se nastavljaju: Odbijen prijedlog Zakona o osnivanju Sveučilišta Sjever

Objavljeno 30.01.2015.

Iako se o financiranju Sveučilišta Sjever raspravljalo krajem prošle godine, kad je Milanović u pozitivnom tonu najavio da će ga svakako “pretvoriti u javno sveučilište” te da će u proračunu za 2015. biti sredstava i za njegovo financiranje, na jučerašnjoj sjednici Vlade RH odbijen je prijedlog Zakona o osnivanju ovog sveučilišta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se