Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom bankar

Od festivala do nesebičnih djela: Studenti otkrili za što pune svoje 'kasice prasice' prije novog semestra

Objavljeno 16.08.2018.

Kraj ljeta za mnoge studente predstavlja uzbudljivu avanturu koju donosi jesen. Pogađate? Riječ je o novom semestru što znači kopiranje i nabavljanje nove ture skripti i knjiga, komentiranje predavanja uz ukusan obrok u menzi, ali i smišljanje novih planova jer se studentski život ne sastoji samo od učenja. Ponekad treba učiniti nešto i za svoj gušt, a za to najčešće treba novac pa se studenti s dolaskom jeseni bacaju u punjenje 'kasice prasice'.

Studenti vlogeri u malo drugačijoj ulozi: Korištenje bankarskih usluga ne mora biti bauk!

Objavljeno 27.06.2018.

Studenti se često nađu u problemima kada trebaju obaviti nešto u banci, ali ne više. PBZ se okrenuo studentima i njihovim potrebama. A uz pomoć njihovih vršnjaka predstavit će usluge krojene baš po mjeri svakog studenta.

Novost u SC-u: Platite stanarinu za dom internet bankarstvom!

Objavljeno 30.08.2017.

Studenti koji su rezervirali svoje sobe online putem u mogućnosti su stanarinu za rujan platiti internet bankarstvom putem svojih osobnih profila.

Sponzoruša fail: Ekonomska analiza pokazala zašto ljepota nije najbolja životna investicija

Objavljeno 25.09.2015.

Jedna je lijepa mlada djevojka na portalu za traženje partnera napisala da traži bogatog supruga koji mora zarađivati 3,4 mil. kuna godišnje. Zauzvrat ona nudi – svoju ljepotu i atraktivan izgled. Evo što je pokazala ekonomska analiza jednog bankara...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se