Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom blagdan

I u student servisima spajaju oko Gospe: Doznajemo u kojim gradovima u ponedjeljak nećete moći podići ugovore

Objavljeno 09.08.2017.

Sljedećeg tjedna, u utorak, blagdan je Velike Gospe što znači da se u Hrvatskoj toga dana ne radi. Budući da je ovdje 'običaj' spajati neradne dane s radnima koliko god i kad god je to moguće, izgleda da će se istom 'tradicijom' voditi i pojedini studentski servisi. Naime, neki od njih spojili su ponedjeljak s utorkom pa čak i odlučili raditi skraćeno ovog petka.

Tata u videu priznao zašto nije sretan kad se kćer vrati s faksa za blagdane

Objavljeno 02.01.2017.

Za većinu studenata povratak kući za zimske praznike je pravi doživljaj jer će vidjeti svoju obitelj, družiti se s prijateljima iz srednje te konačno jesti domaću papicu, ali što o tome svemu misle njihovi roditelji?

Studentice provele praznike u domu: 'Neću glumiti da volim francusku salatu i rodbinu'

Objavljeno 02.01.2017.

Za vrijeme blagdana većina studenata koja živi u studentskim domovima, ali i stanovima daleko od obitelji, uglavnom želi praznike provesti s obitelji dok ih na stolu čeka domaća hrana. No, ne razmišljaju svi isto pa su zato neki studoši ostali u svojim domskim sobama i za vrijeme praznika.

Trebam li raspakirati kofer ili? Dileme svakog studenta koji je došao kući za blagdane

Objavljeno 27.12.2016.

Kada studiramo u drugom gradu uglavnom se za blagdane vratimo kući na fino pečenje, besposličarenje i susret s rodbinom, ali taj povratak na nekoliko dana zna biti vrlo zbunjujuć.

Kad je Djed Božićnjak bio stvaran: Zašto je Božić bio bolji kada smo išli u školu

Objavljeno 23.12.2016.

Još se uvijek sjećamo uzbuđenog lijeganja u krevet na Badnju večer jer to je značilo da će Djed Mraz brže doći i da će ispod bora zasjati pokloni. No, to ostaje lijepa uspomena jer odavno nismo djeca i znamo da ćemo se za Božić totalno istrošiti.

Zimski praznici u Zagrebu: provjeri novi vozni red tramvaja i autobusa ZET-a

Objavljeno 23.12.2016.

Primjerice, autobusna linija 236 (Kampus – Čavićeva) privremeno će biti obustavljena...

'Kol'ko još ispita do kraja?': Tragična obiteljska pitanja zbog kojih će ti prisjesti božićni ručak

Objavljeno 22.12.2016.

Svatko među rodbinom ima barem jednu osobu koja zabada nos tamo gdje joj nije mjesto, barem jednog ultra glasnog i prepametnog rođaka, uspješnu rođakinju koja je završila tri faksa i svima treba biti uzor pa se pitamo: kako se nositi sa tim silnim ručkovima?

Gdje studenti provode zimu: Najpopularnija turistička odredišta za mlade

Objavljeno 22.12.2016.

Iako budžet studenata nije izdašan, nakon polaganja kolokvija, a prije zimskih ispitnih rokova, jednostavno se treba malo odmoriti i nagraditi za uloženi trud.

'Doma je lijepo, ali svugdje je ljepše': evo zašto ćete požaliti što ste otišli kući ovih blagdana

Objavljeno 21.12.2016.

Ne govore ljudi bez razloga da 'kuća ima rogove' i da 'kod kuće nemaš što raditi jer te tamo svi poznaju'. To najbolje iskuse studenti koji studiraju u drugim gradovima pa se za blagdane vrate kući.

Xmas ponuda koju baš čekaš: Vipme Loodilo i pokloni za najbolju zimu ikad

Objavljeno 09.12.2016.

Ove zime nemaš izgovor da se ne javiš onom dečku/ curi i pozoveš ga/nju na klizanje ili kavu jer tu je Vipme Xmas ponuda uz Loodilo tarifu s 4GB, 500 minuta i SMS poruka za samo 60 kuna!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se