Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom bloger Krule

 'Tražimo nekog tko je i inženjer i liječnik': Bloger Krule ukazao na apsurde oglasa za posao u Hrvatskoj

Objavljeno 13.02.2018.

Koliko puta ste čuli priču da se netko mlad i visoko obrazovan javio na neki posao i bio otkantan jer je 'prekvalificiran' ili jer 'nema dovoljno iskustva', a upravo je bila tražena mlada i obrazovana osoba iz točno te profesije? S druge strane, koliko ste puta čuli da je na neku poziciju došao netko s 'debelom štelom'? Nažalost, i previše.

Bloger Krule objavu posvetio mladima: 'Možete li zamisliti, bilo gdje u Europi, studenta generacije koji radi za 346 eura?'

Objavljeno 02.01.2018.

Bloger Krule na duhovit, ali i bolno iskren način, svakodnevno komentira mnoge probleme s kojima se susreću građani ove zemlje. Ovaj put svoju je objavu posvetio mladima od kojih se većina nakon diplome susreće s velikim problemom: pronalaženjem posla.

'Nemojte da vam titula udari u glavu': Poznati domaći bloger savjetovao buduće inženjere

Objavljeno 14.06.2017.

Po završetku fakulteta svi ponesemo titulu, ali one se razlikuju jer bi se znanje primjerice prvostupnika elektrotehnike uvelike trebalo razlikovati od znanja inženjera istog područja. Vođeni titulama mnogi ljudi pogube kompas te smatraju da više ništa o vlastitoj struci ne trebaju znati jer su oni inženjeri, a baš njih je oprao poznati Bloger Krule na svom Facebook profilu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se