Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom brod

I mi brod za utrku imamo: Studenti Tehničkog fakulteta koriste katamaran na nožni pogon za regatu

Objavljeno 23.08.2017.

Regate na kojima sudjeluju katamarani na nožni pogon traju četiri dana, a ova na Lokvarskom je najveća u Europi. Na regati će sudjelovati studenti s riječkog Tehničkog fakulteta čiji se tim godinama ondje utrkuje, a posebnost je to što brod ne pokreće niti vjetar niti motor, nego isključivo ljudska snaga.

Dobar džeparac i skupi pokloni: Studentice sve češće dolaze na jedrilice raditi ovaj posao

Objavljeno 10.08.2017.

'Morske krevetne usluge', kako ih je nazvao jedan skiper s Jadrana, vrlo su popularne kod bogataša koji dolaze na naše more. Naime, na brodovima se odvija pravi seks turizam gdje djevojke pružaju seksualne usluge bogatašima, a nerijetko se među njima nađu i studentice.

Filozofski u novoj zgradi: Umjesto na šest lokacija svi studenti napokon pod istim krovom

Objavljeno 08.06.2017.

Na sjednici Vlade održanoj 1. lipnja ove godine donesena je odluka o odobrenju sredstava za kupnju zgrade Brodomerkura za potrebe Filozofskog fakulteta.

Bolja nastava za buduće časnike: Predstavljen simulator za studente nautike i brodostrojarstva

Objavljeno 12.04.2017.

Pomorski odjel Sveučilišta u Zadru predstavio je novi nautički i brodostrojarski Transas simulator. Riječ je o investiciji vrijednoj tri milijuna kuna kojom će se osigurati izvođenje nastave za buduće časnike palube i stroja uz korištenje najsuvremenijih nastavnih pomagala i metoda.

Od građevine do pedagogije: 11 stipendija za studente deficitarnih zanimanja

Objavljeno 26.01.2017.

Provjeri nalazi li se i tvoj studij na popisu deficitarnih zanimanja!

Pred Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu parkiran MiG 21

Objavljeno 14.11.2016.

Zanimljiv projekt s FSB-a uzeo je pozornost javnosti jer je zbog njega ispred fakulteta parkiran MiG 21. Za parkiranje vojnog aviona ispred fakulteta zaslužna su dekan, jedan profesor i docent.

Magistarska titula, a plaća prvostupnika: hoće li novi studij sestrinstva tome stati na kraj?

Objavljeno 04.11.2016.

U bolnici 'Dr. Josip Benčević', uz potporu osječkog Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera, počeo je Sveučilišni diplomski studij sestrinstva, na koji je upisano 65 sestara.

Studentska srijeda u 'Brodu na Savi': super mjesto za sve koji se žele zabavljati bez narodnjaka

Objavljeno 28.09.2016.

Studenti koji traže dobru zabavu i hladno pivo preko tjedna sada mogu odahnuti jer 'Brazil Brod na Savi' organizira druženje srijedom za sve studoše. Za one koji ne znaju, ekipa iz 'Brazila' bavi se zaštitom okoliša rijeke Save što znači da uz piće i rock pokušavaju potaknuti mlade da budu više ekološki osviješteni.

KAKO JE STUDIRATI NA: Predstavljamo Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

Objavljeno 22.09.2016.

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu najstariji je i najveći od srodnih fakulteta u Hrvatskoj. Prvi je fakultet u Hrvatskoj koji je primijenio Bolonjski proces, već akademske godine 2003./2004. Prostorije Fakulteta nalaze se u Zagrebu, na adresi Ivana Lučića 5.

'Pametna' klupa studentu iz Splita donijela ugovor vrijedan 40 milijuna kuna

Objavljeno 15.07.2016.

Ivan Mrvoš, studentskoj (ali i široj) zajednici poznat kao kolega koji je osmislio inovativnu high-tech 'pametnu' klupu pred sobom ima svijetlu budućnost.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se