Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom brucoš

10 stvari o studiranju koje bismo voljeli da smo znali na prvoj godini faksa

Objavljeno 30.09.2015.

Svi se sjećamo sramotnih situacija u kojima smo se našli i glupih stvari koje smo napravili kao brucoši. Većina nas može lijepo nasmijati, a o nekima jednostavno ne želimo pričati.

Prvi tjedan na fakultetu – u emojijima

Objavljeno 24.09.2015.

Za sve one koji su spakirali svoje stvari, pozdravili se s roditeljima i drugim članovima obitelji, mahnuli im prije ulaska u automobil, autobus ili dom i koji se vesele započeti novo poglavlje u svome životu, možda ste malo nervozni od iščekivanja i zamišljanja kako će to biti – studirati.

Vraća se eksplozija zvuka! Brucošijada FER-a otkrila prve izvođače

Objavljeno 23.09.2015.

Čak i ako ne studiraš na FER-u znaš da je brucošijada studenata ovog fakulteta jedna od najboljih u gradu...To je jednostavno tako.

Prvi dan faksa: brucoška vs. apsolventska godina

Objavljeno 04.09.2015.

U četiri godine mnogo toga se promijeni...

Ne tipkaj po mobitelu jer sve vidimo: Profesorica dala najbolje savjete brucošima

Objavljeno 02.09.2015.

Profesorica koja predaje političke znanosti na jednom fakultetu svome je nećaku željela dati nekoliko savjeta prije nego krene na fakultet. Evo što mu je napisala...

Ima li boljeg načina za započeti studentski život: Brucoš pronašao paketić dobrodošlice u zidu sobe

Objavljeno 02.09.2015.

Prvi dani na fakultetu mogu biti stresni i zbunjujući, ali uvijek će se naći netko tko će vam olakšati period prilagodbe na nove okolnosti i ritam života. Kako je to otkrio brucoš iz ove priče, pomoć ponekad može doći sa sasvim neočekivanog mjesta.

Savjet stručnjaka: Idealizam Tarzana koji sve može sam loš je za studente

Objavljeno 25.08.2015.

Nova akademska godina – novi stresovi! Još k tome ako si brucoš koji će od ove jeseni uz čari studentskog iskusiti i čari samostalnog života te upoznavanja novog grada – stres može biti samo još i veći.

Upoznaj svoj (novi) grad – besplatno razgledavanje Zagreba kao stvoreno za brucoše

Objavljeno 21.08.2015.

Zagreb je veliki grad koji ti nudi mnoštvo sadržaja. Između ulica, kvartova, tramvajskih linija i menzi – sigurno ćeš neko vrijeme provesti hvatajući konce orijentacije po gradu. Zbog toga ti predlažemo da besplatno upoznaš svoj novi grad, u društvu profića koji će ti otkriti neke jedinstvene informacije o Zagrebu.

Natrag u domove do Božića: dotad stanarina od 150 eura mjesečno

Objavljeno 18.08.2015.

Iako s mjesec dana zakašnjenja, od sutra će u studentskim domovima Stjepan Radić i Cvjetno naselje umjesto studenata svakodnevno biti radnici. Naime, konačno počinje njihova obnova, što znači i da će do kraja radova više od 4500 studenata biti bez smještaja.

Sve veća razlika: rekordan broj djevojaka upisuje fakultete

Objavljeno 17.08.2015.

Britanska sveučilišta svoja su vrata djevojakama i ženama otvorila tek 1920. godine. Iako su žene u ove arene za borbu za obrazovanjem puštene stotinama godina nakon muškaraca, čini se da prosperiraju i cvjetaju snažnije no ikada prije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se