Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom brucoš

Koji treš: vatrogasci izvlačili studenta iz kante za smeće

Objavljeno 11.09.2014.

A trebala je to biti još samo jedna bezazlena noć s dečkima...

Brucošice manje vježbaju i hrane se nezdravije od muških kolega!

Objavljeno 01.07.2014.

Istraživanje škotskih znanstvenika pokazalo je da bi brucošice, djevojke studentice, trebale vježbati više jer ih češće ponese osjećaj “slobode” na prvoj godini fakulteta.

Video: Glumio profesora i plašio brucoše na prvom predavanju

Objavljeno 10.09.2013.

Jedan nestašni student Sveučilišta Rochester odlučio se na nesvakidašnji način našaliti sa svojim kolegama brucošima. Patrick je ušao u punu dvoranu, predstavio se kao profesor i započeo plašiti studente...

Zanimljive činjenice o studiranju koje trebaš znati

Objavljeno 27.05.2013.

Kada smo brucoši, pomalo se pribojavamo svega vezanog uz studiranje. Kako će nam sve skupa ići, kako ćemo se uklopiti u ekipu na fakultetu, hoćemo li se uz učenje stići i zabaviti i još na stotine pitanja vrzma se pod našim jadnim, uspaničenim glavama...

Vodimo vas na brucošijadu Ekonomskog fakulteta!

Objavljeno 12.10.2012.

MojFaks te vodi na službenu brucošijadu Ekonomskog fakulteta koja će se održati večeras 12.10. u zagrebačkom klubu Shamballa. Dijelimo 5x2 ulaznice!

Savjeti za brucoše - na što se trebate pripremiti?

Objavljeno 13.09.2012.

Fakultet je velika prekretnica u životu. Mnogi odlaze iz obiteljskih gnijezda i po prvi puta u životu žive sami (ili s cimerima). S jedne strane sve je tako uzbudljivo, ali s druge je i pomalo, ako ne i veoma zastrašujuće. Na što se treba pripremiti kad krećete na fakultet, odnosno kakve navike trebate razviti?

Vodič za brucoše: Zašto, gdje i kako stanovati?

Objavljeno 04.09.2012.

Polako, ali sigurno, stiže jesen - razdoblje kada stari studenti opasno griju stolice i užurbano se pripremaju za rujanske ispitne rokove, i da, priznajemo, nije im lako, ali postoje i oni kojima je ipak malo teže - novi brucoši koji tek stižu na faks.

Neki novi klinci: Kakvi su ovogodišnji brucoši?

Objavljeno 23.08.2012.

Studenti koji se ove godine upisuju na studij rođeni su 1994. godine. Za njih su face poput Kurta Cobaina, Richarda Nixona i Jacqueline Kennedy Onasis oduvijek bile mrtve...

Privatno školovanje – bolja priprema za tržište rada

Objavljeno 11.06.2012.

Odabir fakulteta jedna je od najvažnijih životnih odluka mladih ljudi. Pružaju li privatna učilišta više prakse? Jesu li diplome javnih fakulteta 'jače'? Portal EduCentar istražio je kakva je kvaliteta studiranja na privatnim i javnim fakultetima, na više od 800 studenata, od kojih 61% studira na javnom, a 39% na privatnom učilištu.

Brucoši će odgovarati na pitanje o seksualnoj orijentaciji

Objavljeno 13.03.2012.

Brucoši koji će se sljedeće godine upisivati na Sveučilište Kalifornija navjerojatnije će morati odgovarati na pitanja o svojoj seksualnoj orijentaciji, točnije morat će se deklarirati kao heteroseksualci, biseksualci ili homoseksualci.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se