Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom burek

Mljac: U ovoj menzi studenti sada mogu kupiti svježe pečen burek za manje od 3 kune

Objavljeno 01.10.2018.

Sigurno je i među studentima puno obožavatelja bureka pa je zato dobro znati gdje se može pojesti svježe pečen burek i to za manje od 3 kune!

Papir vrijedi čak i u EU: Odsad u Hrvatskoj možeš postati profesionalni priprematelj pizza i bureka

Objavljeno 15.05.2018.

Prvo ovakvo stručno osposobljavanje pokrenuto je u Zadru – hrvatskom 'pizza cut' gradu.

Kćer, otac i jedan burek: priča o studentici koja je rasplakala regiju, a i vas će

Objavljeno 17.06.2016.

U ovoj priči piše sve: da je stipendija dovoljna da od nje pomognete i roditeljima, da se dobar odgoj vidi u svakoj našoj gesti, da uvijek postoje oni kojima je lakše i teže nego nama, da je tužno kad trbuhom za kruhom moramo otići iz svog grada ili zemlje, da će jednog dana biti lakše i bolje...

5 razloga zbog kojih je burek bolji od bilo koje djevojke

Objavljeno 28.07.2015.

Samo jedan pogled na tu divotu i cijeli svijet odjednom ima smisla. Sve na rubovima vidnog polja postaje crno i van fokusa – u cijelom svemiru postojimo samo nas dvoje. Sjedim mirno, kontempliram o životu koji je super i samo želim toj divoti odgristi onaj prvi komad mesa.

'Burek-teoretičarka': diplomirala na temi bureka!

Objavljeno 10.03.2015.

Burek je u Sloveniji izvor kontroverze - većina ga obožava, a za neke predstavlja zgusnutu metaforu Balkana i njegovih stanovnika - prljavih, lijenih i tupavih Bosanaca, Srba, Makedonaca, Albanaca... O ovoj temi govori diplomski rad "Značenja bureka u Sloveniji" Bojane Rudović - Žvanut s ljubljanskog Fakulteta društvenih znanosti.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se