Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom cijene

Kraj 'prijevozne drame': riječki studenti opet mogu kupovati pokaz po subvencioniranoj cijeni

Objavljeno 06.04.2016.

Kraj ožujka donio je nove brige riječkim studentima, a trebalo je pričekati cijeli mjesec da se 'prijevozna drama' razriješi...

Studentica objasnila 'zašto je Studentski zbor bio i bit će glas SC-a'

Objavljeno 17.02.2016.

Studenti su još uvijek izgubljeni u plaćanju i domskome smještaju...

Studentski centar napokon popustio - cijene smještaja ipak povoljnije!

Objavljeno 12.02.2016.

Na sastanku održanom 10. veljače u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na kojem su sudjelovali predstavnici studenata, predstavnici Studentskog centra i ministar prof.dr.sc. Predrag Šustar osnovano je Povjerenstvo za izradu prijedloga cijena studentskog smještaja Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu.

Sanacijsko vijeće prihvatlio korekciju cijena: domovi ipak jeftiniji?

Objavljeno 01.02.2016.

Predstavnici Studentskog zbora i domskih odbora odradili su nekoliko zajedničkih sastanaka s predstavnicima Studentskog centra: sanacijskim upraviteljem Pejom Pavlovićem, savjetnikom sanacijskog upravitelja Mijom Marićem, pomoćnicom ravnatelja za smještaj Ružicom Rajšić i pomoćnicom ravnatelja za financijske poslove Željkom Pranjić.

Vijeće studenata zabrinuto za kolege slabijeg ekonomskog statusa

Objavljeno 11.01.2016.

Vijeće studenata službeno podržava načelnu korekciju cijena s obzirom na obnovu studentskog smještaja u Zagrebu, no ne bez dogovora svih dionika i korisnika te nužnog revidiranja modela korekcije.

Studenti nezadovoljni cijenama javnog prijevoza najavljuju peticiju

Objavljeno 30.04.2015.

Cijene javnog prijevoza za školarce i studente uvijek su vruća tema. Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera uputio je pismo poduzeću 'Gradski prijevoz putnika' kako bi izrazili nezadovoljstvo cijena karata i pokaza koje su, po njihovom mišljenju, previsoke za studentski džep. Najavljuju i peticiju.

Želiš živjeti vani? Prvo provjeri cijene života u različitim državama

Objavljeno 24.02.2015.

S obzirom na situaciju u državi, život vani se sve više čini kao jedina perspektiva. Nova kultura, iskustva i bolji uvjeti mogu biti primamljivi, ali kada se razmišlja o preseljenju ili običnom putovanju, novac u većini slučajeva predstavlja problem.

Sve više hrvatskih studenata studira u Mostaru

Objavljeno 09.02.2015.

Sveučilište u Mostaru sve je popularniji odabir hrvatskih studenata. Podaci iz 2013. godine kažu da je od ukupno 2847 upisanih brucoša, njih 553 dolazilo iz Hrvatske, dakle svaki peti student.

80 lipa kava: a koliko političari plaćaju ručak u menzi?

Objavljeno 26.09.2014.

Ako ste upravo pojeli kroasan iz menze za kunu i četrdeset i četiri lipe i pomislili kako ste dobro prošli – provjerite koliko političari plaćaju kavu i ručak u svojoj menzi. Obzirom na zastupničke plaće, čovjek bi pomislio da si mogu priuštiti obrok koji nije ‘subvencioniran’…

Cijene najma stanova padaju – u kojem dijelu grada ćete proći najjeftinije?

Objavljeno 04.03.2014.

Dobre vijesti za sve studente koji nisu imali sreće dobiti mjesto u domu – cijene stanova i dalje su u padu, posebno u nekim dijelovima grada Zagreba.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se