Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom cimer

Uvod u cimerstvo: kako se zbližiti s cimericom

Objavljeno 27.08.2015.

Možeš reći što god te volja, ali upoznavanje s novim cimerima uvijek je stresno!

Radio Slavonija apelira na Slavonce koji žive u Zagrebu: Stisnite se i primite studente u svoje kuće

Objavljeno 19.08.2015.

Radio Slavonija zna ono što su znali i naši stari: 'Gdje nije čeljad bijesna, nije ni kuća tijesna!' Poručuju stoga da zagrebački Slavonci u svoje domove prihvate studente koji su ostali bez domskog smještaja...

'Ne iden često kući, ali kad oden, nanesen domaćih proizvoda': Najbolji oglasi za cimere

Objavljeno 19.08.2015.

Legalni ilegalci, zamjene SUBV za sobu, lokacije, cimeri, hrču li i uče li noću... Zbog rekonstrukcije domova Cvjetno i Sava, ova je godina posebno kaotična što se potrage za stanovima i cimerima tiče: prisilila je da se ucimere i oni koji to nisu planirali.

10 znakova da ti se cimeru 'posrećilo' sinoć

Objavljeno 07.08.2015.

Zajednički suživot na faksu može biti sjajna stvar. Sve dok se ne uvjerimo da svatko od nas ima neke normalne potrebe koje je najnormalnije zadovoljiti s vremena na vrijeme...U zajedničkom prostoru!

Cimerica iz pakla: studentica pokušala otrovati svoje cimerice!

Objavljeno 05.05.2015.

Ako ste mislili da je vaš cimer koji hrče, ne pere suđe i ostavlja prljavo donje rublje na stolici najgori, razmislite još jednom.

Pažljivo biraj cimere: nemoj živjeti s frendovima tijekom faksa

Objavljeno 04.05.2015.

Prvu godinu možda si progurao/la u domu, ali sad kad si se već udomaćio/la u novom gradu, stekao/la frendove i omiljene lokacije za izlazak, opuštanje i učenje, možda razmišljaš o tome da s nekoliko frendova unajmiš stan i tako si osiguraš veći komor nego u domu, a možda i bolje društvo.

Pilana u spavaćoj: što napraviti ako ti cimer hrče?

Objavljeno 27.03.2015.

Kad si sanjao/la odlazak na fakultet i studentski život, sigurno nisi imao/la na umu cimera/icu koja hrče kraj tebe samo nekoliko metara dalje. A kad dijeliš sićušni prostor s nekime tko buči, pili, reže i hrče može ti se učiniti da je dobar spavanac samo nemoguća misija. Dodaj tome činjenicu da tako i tako premalo spavaš i eto ti balon od problema koji postaje sve napuhaniji i napuhaniji, a pitanje je kad će i u kojoj situaciji eksplodirati.

5 savjeta za bolji suživot: postani najbolji cimer ikad!

Objavljeno 18.03.2015.

Kada dijelimo životni prostor s nekom osobom, stvari mogu postati nezgodne; smetaju nam njihove navike, hrkanje, noćno tipkanje, glasno slušanje muzike.. Prije nego postanemo previše kritični prema drugoj osobi, pogledamo li svoje navike?

Ovo su sigurni znakovi da te cimer mrzi

Objavljeno 06.03.2015.

Iako sigurno misliš da si najbolji ulov što se cimerstva tiče, možda si toliko nepodnošljiv materijal za suživot da su tvoji cimeri kroz povijest često razvijali mržnju prema tebi i životu s tobom. Postoji nekoliko znakova koji će ti otkriti mrze li te tvoj cimer...

5 tipova cimera s kojima ćete se susresti tijekom studentskog života

Objavljeno 25.02.2015.

Čak i kada dijelite sobu u domu ili stan s osobom koju poznajete i s kojom se slažete, izgledne su poneke svađe, vrištanja i predbacivanja – a kako je tek kada ne možete birati osobu s kojom ćete živjeti!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se