Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom cimer

Studentica želi zamorca, fakultet kaže 'ne'

Objavljeno 10.04.2012.

Dvadesetosmogodišnja studentica na Sveučilištu Grand Valley State u Michiganu u Sjedinjenim Državama želi za cimera svog zamorca Blancu. Međutim s faksa su joj poručili da to nije moguće. Sada ih tuži i velike su šanse da će spor dobiti.

Deset godina zatvora zbog špijuniranja cimera

Objavljeno 20.03.2012.

Dharun Ravi, američki student koji je svog cimera snimao kamerom i snimke stavljao na internet te ih komentirao na društvenim mrežama, osuđen je na deset godina zatvora te bi čak mogao biti deportiran u Indiju iako u Sjedinjenim Državama živi još od malih nogu.

Studentica tuži fakultet jer joj cimerica uživa u previše seksa

Objavljeno 06.03.2012.

Apsurdan slučaj događa se na američkom sudu. Naime, studentica jednog katoličkog fakulteta tuži svoj fakultet jer njezina cimerica uživa u previše seksa što ju je dovelo do teške depresije.

Student pomoću društvenih mreža i ilustracije traži stan u Zagrebu

Objavljeno 30.08.2011.

Student Mario Janković iz Varaždina odlučio je na zanimljiv i iznimno kreativan način krenuti u potragu za stanom u Zagrebu.

Kako se pripremiti na život s cimerom?

Objavljeno 17.08.2011.

Iako se čini da ima još dosta vremena do nove akademske godine, ona već lagano kuca na vrata, a mnogi studenti se odlučuju za studentske domove ili pak rentanje stanova. Tada je naravno, nezaobilazan novi dio života – cimer.

Nova rubrika 'Cimeri' na Oglasniku

Objavljeno 08.07.2010.

Velika potražnja za studentskim stanovima koja je aktualna tijekom cijele godine, rezultirala je uvođenjem nove rubrike "Cimeri" u tiskanom i internetskom izdanju Oglasnika...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se