Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom cuganje

 Istraživanje otkrilo: Studenti koji cugaju zbog stresa, nakon faksa imaju više problema

Objavljeno 08.04.2019.

Svatko tko je studirao zna koliko studentski život ponekad zbog akademskih obaveza može biti stresan. Dok se neki studenti pokušavaju opustiti gledajući omiljene serije na laptopu ili slušanjem glazbe, mnogi posežu za alkoholom i lakim drogama kako bi si olakšali stresnu svakodnevicu.

 'Mislim da je alkohol zastrašujuć': Kako izgleda život studenata koji ne žele uopće cugati s ekipom tijekom faksa?

Objavljeno 20.12.2018.

U studentskim grupama na društvenim mrežama stalno se traži partner za cuganje (najčešće u domu), a i studenti uglavnom ne kriju da vole feštati uz potoke alkohola. No, možete li zamisliti studenta koji cijeli svoj studentski život odbija piti pivo ili vino s ekipom? Ako je vaš odgovor negativan onda ste zakazali jer takvi studenti zaista postoje.

Ne znaju kada stati: Istraživanje pokazalo da studenti ne prestaju cugati dok ne budu pijani 'kao zemlja'

Objavljeno 12.11.2018.

'Što piješ kad ti škodi?' pitanje je koje uglavnom čujemo dan nakon nekog većeg vlastitog 'cuga' pohoda, a studenti bi ga mogli čuti čak i češće. Zašto? Jer ne znaju stati s konzumacijom alkohola jednom kada krenu, ili barem tako tvrde rezultati najnovijeg istraživanja.

Zbog faksa češće viriš u čašicu: Istraživanje pokazalo da žene s diplomom piju više od onih koje nisu studirale

Objavljeno 17.07.2018.

Osobe koje su studirale znaju koliki stres to podrazumijeva, pogotovo u onim trenucima kad nam se čini da nikada nećemo izgurati fakultet do kraja. Nažalost, čini se da studiranje ostavlja dugoročne posljedice jer je istraživanje pokazalo da će u čašicu prije zaviriti žene visokog obrazovanje nego one koje nisu studirale.

[VIDEO] Zauvijek u ljubavi i pivu: Student zaprosio djevojku tijekom igre cuganja

Objavljeno 06.06.2017.

Ima li što romantičnije od prosidbe uz svijeće i u intimnoj atmosferi? Čini se da ima, a to je izricanje sudbonosnog 'da' nakon što vas dečko zaprosi pomoću plastične čaše za cuganje.

6 zlatnih pravila: Sve što moraš znati o cuganju na faksu

Objavljeno 25.02.2016.

Malo stvari tako snažno asocira na studiranje i studentski život kao što je druženje u premalenim sobicama i konzumiranje alkohola...

Klupica ili kafić: Cuganje u srednjoj vs. cuganje na faksu

Objavljeno 10.02.2016.

Ah, tko se sjeća dobrih, starih vremena kad smo mogli izaći u park, sjesti na prvu klupicu i popiti bocu ribara ili nekoliko limenki piva? Jedina što te brinulo je policija koja je mogla banuti i rastjerati voje društvo ili kiša koja bi prekinula vaš maleni dernek.

Hrvatski studenti prema učestalosti opijanja u europskom vrhu

Objavljeno 13.05.2015.

Podaci se odnose na 2014. godinu, a u prepunom Klubu mladih u ponedjeljak navečer predstavila ih je Josipa Kokorić Tomašević iz Lige za prevenciju ovisnosti.

Drunkorexia – nova studentska alkoholna pošast

Objavljeno 26.10.2010.

Konstantno se oblijevaš po tulumima a i dalje imaš struk kao Kate Moss? Dobrodošla u studentsku škvadru koja pati od 'drunkorexije'...

Što je sve zabranjeno nakon faksa

Objavljeno 29.07.2010.

Sveto vrijeme studiranja vjerojatno je prvi i posljednji put kada se možete dizati u podne, cugati do besvijesti, ševiti po susjednim sobama i okolo se povlačiti nepočešljani s podrapanom majicom, a da vas okolina unisono ne proglasi alkoholičarem, ljenčugom, muškom svinjom i klošarom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se