Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom dadilja

Čuvali bi djecu kraljevskoj obitelji? Školovanje će vas koštati 117 tisuća kuna po godini, ali je plaća primamljiva i zagarantirana

Objavljeno 21.05.2018.

Zbog vjenčanja princa Harryja i američke glumice Meghan Markle vjerojatno ćemo još neko vrijeme slušati o samom događaju, no i o zanimljivostima iz kraljevskog svijeta koje prije nismo znali. Jedna od njih je i zanimanje dadilje u kraljevskoj obitelji, za što je, vjerovali ili ne, potrebna diploma. I to prestižnog fakulteta.

Tamna strana dadiljanja u inozemstvu: Studentice misle da će čuvati djecu, ali najčešće to izgleda ovako

Objavljeno 10.01.2018.

Čuvanje djece 'preko grane' čini se kao idealan posao za studentice jer bi trebao biti unosan, uz uštedu na smještaju koji nudi obitelj. Oglasa za dadiljanje u stranim zemljama je samo sve više pa studentice maštaju o tome da će zaraditi dosta novca čuvajući djecu, a ne znaju da se od njih očekuje još hrpa drugih stvari.

Djeca na ispitnom roku: profesor 'bejbisitao', a kolegica pisala ispit

Objavljeno 14.12.2015.

Dadilja je otkazala u zadnji čas pa se ova samohrana majka studentica na polaganje ispita zaputila sa svoje dvoje malene djece.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se