Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom dating

Zapalite iskru između vas i poslodavca: počele su prijave za Career Speed Dating

Objavljeno 15.11.2017.

Career Speed Dating je namijenjen studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta te veleučilišta.

Pronađi svoj poslovni par: Počinju prijave za Career Speed Dating

Objavljeno 22.09.2017.

Počinju prijave poduzeća za drugi Career Speed Dating, jedinstveni spoj razgovora za posao i speed datinga koji je nastao suradnjom Centra karijera FER-a i eSTUDENTa.

Career Speed Dating: u samo 8 minuta otkrij ima li 'kemije' između tebe i poslodavca

Objavljeno 29.11.2016.

Događaj koji zajednički organiziraju Centar karijera FER-a i eSTUDENT okupit će 30 poslodavaca iz hrvatske i inozemstva.

Sve više studenata koristi internet za ljubavne sastanke

Objavljeno 20.06.2013.

Kada se ide na fakultet, proširuju se horizonti. Moramo naučiti neke stvari koje do sada nismo znali, moramo se naučiti brinuti o sebi bez ičije prevelike pomoći, moramo se naučiti kompromisu i komunikaciji s drugima jer bez toga sve je veoma otežano. Međutim, uz sve ovo, veoma je bitna stavka u studentskom životu i, dakako, ljubav.

Studentica napisala na FB-u da traži dečka i evo što je dobila

Objavljeno 04.09.2012.

Ako na Facebooku napišete da tražite dečka, mogli biste dobiti neke komične prijedloge. Ali, mislite li da bi vam ikada netko napisao pismo ponude i gurnuo ispod vrata studentske sobe? E, upravo se ova, s pravom možemo reći, anegdota, dogodila jednoj američkoj studentici.

Speed dating – novi način dolaska do (dobrog!) cimera

Objavljeno 26.04.2012.

Treba vam cimer jer morate s nekim podijeliti troškove stanarine i režija? Što vam preostaje u Lijepoj našoj? Možete dati oglas u kakav oglasnik ili isprintati par rečenica o potrebi za novim cimerom i objesiti ih po tramvajima i stupovima uz cestu. No, Nijemci kao Nijemci, uvijek su ispred nas pa tako i u rješavnju ovog problema. Naime, u gradu Würzburgu počeli su organizirati tzv. speed-dating među studentima koji traže cimere. Evo o čemu se radi.

Zanimljiva ideja za upoznavanje - organizirajte speed hating party!

Objavljeno 21.12.2011.

Zašto svi pri prvom upoznavanju žele biti fini, smiješni i ful pametni. Postalo je predvidljivo, dosadno i da... malo netočno. Evo ideja - organizirajte speed hating party!

Gubi diplomu zbog dating sajta?

Objavljeno 01.06.2010.

Takve muke muče posljednjih par dana Richa Martella sa University College Londona. Tip je na sveučilišnom webu pokrenuo portal za studentsko upucavanje i izlaske i sada mu prijete najozbiljnije sankcije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se