Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom deficitarna zanimanja

Ono kada nastavnici tjelesnog predaju povijest: Zašto su studenti sve manje zainteresirani da postanu profesori u školi?

Objavljeno 07.02.2019.

Studenti u Rijeci sve manje žele postati nastavnici u školi pa zato ravnatelji tvrde da u školama kronično nedostaje kadar koji bi nove generacije podučavao. Zbog tog problema nerijetko primjerice profesori tjelesnog i povijesti predaju fiziku i sl.

Čeka vas 35 stipendija: Grad u Varaždinskoj županiji raspisao natječaj za dodjelu novčane potpore studentima

Objavljeno 30.10.2018.

Studenti iz zapadnog dijela Varaždinske županije, odnosno, iz Ivanca, mogu aplicirati za stipendije po različitim kategorijama. Ove akademske godine, dodijelit će se 35 novih stipendija, a kriteriji su: socijalni status, uspjeh u školovanju i deficitarna zanimanja.

Najmanje 400 stipendija čeka studente deficitarnih studija: Provjerite kako do 10 tisuća kuna!

Objavljeno 03.01.2018.

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Stipendije će se dodijeliti u čak nekoliko kategorija, a jedna od njih odnosi se na studente na deficitarnim studijskim programima.

Studiraš li jedno od deficitarnih zanimanja? Ova općina daje stipendije studentima medicine, fizike, matematike...

Objavljeno 22.09.2017.

Općina Hum na Sutli raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja u akademskoj godini 2017./2018., a visina stipendije iznosi 800 kuna mjesečno.

700 kuna stipendije za 20 sretnih studenata – provjerite jeste li među deficitarnim zanimanjima

Objavljeno 11.09.2017.

Grad Pazin objavio je natječaj za dodjelu pet učeničkih i puno više studentskih stipendija u školskoj, odnosno 2017./2018. akademskoj godini. Iznos mjesečne stipendije za studente je 700 kuna, a svoj džep ima mogućnost 'podebljati' čak 20 studenata iz različitih područja.

Ovo su deficitarni studiji koji će vam ove godine donijeti dodatne bodove za smještaj u domu

Objavljeno 03.07.2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje.

S diplomom opet u školske klupe: Sve više magistara prelazi u zanatlije

Objavljeno 11.05.2017.

Prekvalifikacije i dokvalifikacije su postale svjetlo na kraju tunela, prije svega za nezaposlene među kojima nažalost ima i mnogo fakultetski obrazovanih mladih osoba.

Od građevine do pedagogije: 11 stipendija za studente deficitarnih zanimanja

Objavljeno 26.01.2017.

Provjeri nalazi li se i tvoj studij na popisu deficitarnih zanimanja!

Studentima se ukidaju krediti, a uvode stipendije kojih će - naravno - biti manje

Objavljeno 05.10.2016.

Koprivničko-križevačka županija do ove godine studentima je olakšavala studiranje dodjelom kredita koji su se za izvrsne studente pretvarali u stipendije. No, promjene su na pomolu...

Saznaj koji ti deficitarni studijski programi donose dodatne bodove za smještaj u domu

Objavljeno 21.07.2016.

Ukoliko studiraš na jednome od studija koji su klasificirani kao deficitarni visokoškolski obrazovni programi imaš pravo na 200 dodatnih bodova kojima ćeš lakše osigurati mjesto u studentskom domu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se