Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom dentalna medicina

Na još jedan TOP studij bez prijemnog! I ovaj zagrebački fakultet odustaje od dodatnih provjera znanja

Objavljeno 26.05.2020.

Prošli tjedan, s FFZG-a su objavili da ove godine neće provoditi prijemni ispit za upis psihologije i anglistike. Dodatna testiranja iznimno ove godine ukinuo je i Stomatološki fakultet.

Štrajk na Dentalnoj medicini u Splitu: 30-ak profesora ne održava nastavu na fakultetu

Objavljeno 06.06.2017.

Zaposleni liječnici na odsjeku za Dentalnu medicinu Medicinskog fakulteta u Splitu već danima negoduju, neslužbeno se doznaje – u tijeku je štrajk.

'Boom' medicinskih programa: ovaj fakultet predstavio 5 novih studija prošle godine

Objavljeno 02.01.2017.

Time se broj studenata koji studiraju u različitim programima koje nudi Fakultet popeo na više od 2200.

8 godina pripreme: upisana prva generacija brucoša dentalne medicine u Osijeku

Objavljeno 07.11.2016.

Ova akademska godina bit će prilično uzbudljiva za studente koji su odlučili studirati dentalnu medicinu u Osijeku jer pokretanje ovog studija trajalo je osam godina. Dekan osječkog Medicinskog fakulteta, Aleksandar Včev, kaže da je mali broj studenata dobar znak veće kvalitete obrazovanja.

Uzbudljiva jesen na Sveučilištu u Osijeku: uskoro kreće novi studij dentalne medicine

Objavljeno 03.10.2016.

U srijedu, 28. rujna 2016. godine, u prostorijama Centra za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijeku Orahovici održana je 10. sjednica Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u akademskoj 2015./2016. godini.

Hoće li se u Osijeku moći studirati arhitektura, dentalna medicina i farmacija?

Objavljeno 09.03.2015.

U vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organiziran je zajednički sastanak članova Uprave osječkog Sveučilišta, predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za znanost i visoko obrazovanje na kojem se raspravljalo o problemima visokog obrazovanja na Sveučilištu u Osijeku i novim studijskim programima.

Dentalna medicina: uskoro novi studij na Medicinskom fakultetu u Osijeku

Objavljeno 10.07.2014.

Svečanom sjednicom na kojoj je osnovan Zavod za dentalnu medicinu pri Medicinskom fakultetu u Osijeku, 8. srpnja započeo je prvi korak u osnivanju studija dentalne medicine u Osijeku, a koji bi trebao započeti u školskoj godini 2015./2016.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se