Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom dijete

Nije našao dadilju: Profesor tijekom predavanja držao studentovo dijete kako bi on mogao zapisivati

Objavljeno 11.03.2019.

Studenti koji imaju djecu znaju koliko je često teško uskladiti akademske obaveze i sve obaveze koje slijede dolaskom prinove u obitelj. Komplicirano je balansirati između fakulteta i djeteta – osobito kada je teško naći dadilju. Tako student Wayne Hayer nije imao sreće u traženju dadilje pa je morao doći s bebom na predavanje, ali u pomoć mu je uskočio ni manje ni više nego profesor.

Preslatko: Studentica nije mogla naći dadilju pa joj je profa 'pričuvala' bebu na predavanju

Objavljeno 18.10.2018.

Dok je većini studenata glavna briga učenje i odlazak na predavanje, jedan broj njih već ima djecu pa se snalaze na različite načine kako bi uopće mogli biti prisutni na nastavi. Jasno je – dijete netko treba pričuvati pa tako jedna studentica nije mogla angažirati dadilju, ali joj je njena profesorica ponudila jedno vrlo slatko rješenje.

Ljubavna priča na promociji u Zagrebu: Vezu okrunili brakom, bebom i diplomama

Objavljeno 21.02.2017.

Svakom mladom čovjeku stjecanje diplome ujedno je i vrhunac dotadašnjeg života. Ovaj par svoj je vrhunac života obilježio još nekim velikim životnim postignućima.

Priča iza fotografije profesora koji na predavanju drži dijete svoje studentice

Objavljeno 28.09.2015.

Na veliko iznenađenje profesora, fotografija snimljena prošlog ponedjeljka na kojoj drži sina jedne svoje studentice u rukama 'poharala' je internet.

Tijelo za plažu: najčudnije ljetne dijete

Objavljeno 17.07.2015.

Umjesto da ih bezglavo isprobavate, pročitajte iskustva studenata koji su isprobali neke od trenutno najpopularnijih ljetnih dijeta i detoks tretmana.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se